חדשה בפורום

Miss CB

New member
איזו כיף...!

אצלינו לא שואלים שאלות מגניבות על מוסיקה... בעצם עברתי לתיכון אז אולי..? נההה.

אצלנו אני וחבר שלי הכרחנו את ---

התלמידים בחטיבה לשמוע רוק קלאסי כדודמת לד זפלין. אנחנו השתלטנו על מערכת הרדיו (טוב נו, מערכת מגה-פונים צורמים....) ופשוט שמנו את מה שאנחנו אוהבים, לא יאמן איזה בלאגנים זה עשה - עד כדי כך שביקשנו מידיד שלנו שיהיה שומר אבטחה בכניסה לרדיו כדי שלא יבואו לפוצץ אותנו... אבל לכל מטבע יש את הצד החיובי - היו אנשים, לא הרבה אומנם, אבל היו כאלה שפשוט השתחוו לנו ועודדו אותנו להמשיך במהפכה! הארד רוק רולז פורבר!

Miss CB

New member
אצלינו יש לפעמים רדיו...

זה משתנה, כנראה שיש כמה "א' רדיו" אצלינו; פעם שמו מזרחי קצת טראנסים וכל מיני בריטניפיכס וכאלו - מצד שני באיזה יום אחר אני הייתי בהיי מהמוסיקה - שמו את "בלק נייט" של דיפ פרפל, את "מאני" (הוורודים כמובן), את "סולנטז אופ סווינג" של דייר סטרייטס, פעם אחרת שמו פוליס, וביטלס... יש יציאות טובות!

Deosette

New member
הייתי שדרנית רדיו ב99'-98'

התקבלתי בזכות בריטני ספירס ומריה קארי עד שיום אחד נמאס לי, נעלתי את עצמי בחדר הרדיו ושמתי את השיר WE DON'T NEED NO EDUCATION של פינק פלויד. מיותר לציון שחוץ מהדפיקות הרועמות בדלת, הועפתי מהתפקיד ע''י המורים. והכי גרוע שמעט מאוד תלמידים קלטו את הסרקזם שלי...:(

ביטלמן

New member
את מתכוונת ל

another break in the wall אצלנו תמיד או ששמו המורדים,מזרחית, המנון בית הספר והשיא בשבלינו היהanother break in the wall...

sacrament

New member
אצלינו בדיוק ההיפך...

את הרדיו מנהלים כל הרוקיסטים, אבל לצערי גם כמה מעריצי היפ הופ (לא שאני נגד היפ הופ...פשוט בזמן האחרון זה כולל גם את ביונסה וסאבלימינל...בעעעעע) זה אומר שהשידורים די מנסים להיות לטעם של כולם, אבל בעיקר שמים רוק (לעיתים אפילו די כבד...
) ואני נהנית. אבל לפעמים שמים גם קצת מזרחית, רק כדי לצאת לידי חובה, ואז רואים איך כולם בחוץ מעקמים את הפרצוף...כמו שצריך!

למעלה