חדשה בפורום...

שירלי א

New member
אוניברסיטת ת"א - זה סיפור ארוך

קודם כל לא למדתי שם לתואר במנהל עסקים אלא בתקשורת (תואר שני), אבל בלי קשר לא אהבתי את היחס המזלזל בסטודנטים, זרקו אותי מממזכירה למזכירה על כל אישור קטן שביקשתי, וגם רציתי ללמוד במקום שהוא קצת יותר קטן (אז המכללה היתה יותר קטנה בהרבה!) ואינטימי. במכללה דוקא יש גמישות, אין לימודי תואר שני שמתחילים ב - 14:00, ותמיד יש עוד קורסים שאפשר לקחת בשעות שמתאימות יותר. גם שם זה לא שיא הגמישות, אבל יחסית זה טוב יותר. דוקא בת"א הלימודים היו בשעה 16:00 וזה ממש לא היה מתאים למי שעובד משרה מלאה, ועוד קורסי חובה! אבל אני האמת באה מהצפון, למדתי תואר ראשון באוניברסיטת חיפה, והתרגלתי ליחס יותר אישי, שאני מכירה אישית את המזכירה ואת המרצים. אולי בגלל הפער שהיה בין מה שהכרתי למה שקיבלתי לאחר מכן גרם לי להתאכזב. מעבר לכל אלה עברתי משבר אישי עמוק, וההחלטה לעזוב את הלימודים שם היתה קשורה גם בזה. אבל זה כבר סיפור אחר...

limor 2

New member
לא לשמחתנו, הרגשנו ישר מאוחדים

כבר אחרי החתונה - זה היה עקב ריב גדול מאוד עם אמא שלו שנחת עלינו יומיים בלבד אחרי החתונה. מצד אחד, זה מאוד מאוד היה קשה - אבל זה מאוד איחד אותנו ולמדנו מהר מהי משפחה !!

רחלילי

New member
ברוכה הבאה לשערנו

וואחד תאריך בחרתם לכם... האותו יום אנו היינו בטוסקנה... צמודים בערב לטיוי לשמוע את דודנו בוש ודבריו לאומה... בכל מקרה ברוכה הבאה. ולגבי שאלתך על תואר שני וילדים זה מזכיר תואר ראשון ועבודה או כל מיני שאלות של שילוב ואני חושבת שזה שונה אצל כל אחד ושונה לפי הכוחות שיש לך בתקופות שונות בחייך. מכירה אישית אנשים ששילבו תואר שני וילדים זה לא קל זה אפשרי. ואגב אפשר לעשות תכניות יותר מוארכות בתואר או לעשות כל מיני שינויים כך שמצליחים בעזרת בן זוג שהוא שותף לעשות גם וגם.

שירלי א

New member
אל תזכירי לי בנושא התאריך...

זו באמת היתה דילמה נוראית לגבי התאריך, אבל זה היה התאריך היחיד שהיה פנוי עד נובמבר בגן הארועים, התלבטנו המון ובסוף הלכנו על זה. למרות הכל, היה ממש שמח! ללא ספק יש אנשים שמצליחים לשלב לימודים ועבודה, וגם ילדים, אבל זה משהו שצריך לחשוב עליו טוב טוב לפני שמתחייבים. אני לא מוכנה כרגע לגדל ילד, אני חוזרת הביתה בשעות מאוד מאוחרות בימים בהם אני לומדת, בשבתות מכינה עבודות ותרגילים - למי יש זמן גם לטפל בתינוק, ואני לא מוכנה לשים את הילד שיהיה לי במקום השני חלילה! אז אני לא חושבת שזה בלתי אפשרי, ובן זוג חייב לתמוך, ללא ספק, אבל זה משהו לא פשוט בכלל וצריך לקחת בחשבון את כל הדברים האלה. מה גם שהלימודים עולים כסף, וגם בטיפול בילד יש הוצאות כספיות לא מועטות, וצריך לבדוק לא להגיע למצב כלכלי בעייתי. ההורים שלי תודה לאל מימנו לי את הלימודים בתואר הראשון ובשני אנחנו מתחלקים חצי חצי, אבל זה עדיין הרבה כסף.

למעלה