חדשה בפורום

big mama 2

New member
חדשה בפורום

אני דווקא יודעת מה אני רוצה - את הבן של השכנים !! יש לי שניי ילדים , בן זוג .... חיים נפלאים אבל אני רוצה את הבן המדהים של השכנה !! יש בעייה קלה שהילדון בצבא ואני לא ממש בגילו וחוץ מזה כמו כשבר הזכרתי יש לי בעל וני ילדים. יש למישהו רעיונות ??

Vdrums

New member
שכחת להזכיר שיש לך

יומולדת מחר... בקשר לשכן, שכחי מזה. כמו שאמרת בעל וילדים. מה הוא לא מספק אותך?

Vdrums

New member
שכחת להזכיר שיש לך

יומולדת מחר... בקשר לשכן, שכחי מזה. כמו שאמרת בעל וילדים. מה הוא לא מספק אותך?

big mama 2

New member
תודה תדוה

אכן יש לי יומולדת מחר !! אז כן , בעלי כן מספק אותי. אבל אני לא מפסיקה לחלום על הילדון, אני מחפשת אור בחלונות שלו, מחפשת לדבר איתו... פשוט נמשכת אליו בטירוף.... מה עושים ?

ז י ג ז ג

New member
כבר דיברתם בעבר?

קרה ביניכם משהו? כי אם כן, זאת אובססיה.. אם לא, זה סתם טירוף שיעבור!

big mama 2

New member
אנחנו מדברים

הרבה בתור שכנים, אבל לא מעבר לזה , לא קרה כלום ביננו והוא בכלל לא יודע אייך אני מרגישה.

בעיה אמיתית...

העצה שלי, תני לעצמך מתנת יום-הולדת, תוותרי ואל תצרי לעצמך בעיות לעתיד.

big mama 2

New member
אתם ממש מפתיעים אותי

הייתי בטוחה שאני אקבל כאן תמיכה נלהבת , ושתמליצו לי ללכת על זה . לא יודעת למה . או אולי עולה על דעתכם שהוא לא ירצה אותי ?? מה שיכול מאד להיות ... אוף !! מה עושים ?

Vdrums

New member
אני לא חושב בכיוון שהוא לא ירצה

אותך. אני חושב בכיוון שאת נשואה. יש לך בעל ויש לך ילדים ובגידה זה דבר מכוער מאוד.

big mama 2

New member
כן זה נכון

בגידה זה דבר באמת מכוער אני מסכימה איתך במיליון אחוז , אבל גם יש לי כאן בעיה שלא נפתרת וגם לא הולכת לשום מקום. ואני לא ממש יודעת מה לעשות עם זה .

big mama 2

New member
אני מקווה שזה יעבור.

ואת האמת שהוא נהייה חתיך ומדהים מפעם לפעם...

מוותק

New member
אני בכלל לא חושבת על הכיוון שהוא לא

ירצה... רוב הסיכויים הם שהוא כן ירצה.. אבל את יכולה להרוס לך את כל מה שיצרת לך - בעל, משפחה ילדים... כל הביטחון שאני מניחה שיש לך כרגע, בשביל פנטזיה.. אני אישית לא חושבת שזה שווה את זה. את תתייסרי אח"כ כל-כך, וחבל ממש מממש ממש חבל... פשוט תהיי חזקה ואולי תדברי על זה עם מישהו זר (לא רק כאן) ואני בטוחה שכשזה כבר יהיה מאחורייך את תודי על הרגע הזה שלא נכנסת לתוך המערבולת הזו... שוב... באמת תהיי חזקה !!!!

big mama 2

New member
תודה

אני משתדלת ... אני מודעת לזה שזאת תהייה טעות... ולכן כנראה אני ארד מהעניין

מוותק

New member
ממה שלמדתי... קורים מצבים שבהם

אנחנו חייבים לפעול ע"פ השכל וההגיון ולא ע"פ הרגש... כמה קשה - ככה חשוב שוב.. המון הצלחה... !!!

big mama

אצלי בראש עולה רק עובדה אחת - אישה נשואה מול גבר צעיר רווק... מה שבינך לבין בעלך, איננו מענייני, אבל אני רואה את הבחור הרווק, שאישה מבוגרת ונשואה רוצה להשתעשע בחברתו - מה אחר-כך?

למעלה