חדשה בפורום

yaely2

New member
מנהל
בידור עם האייקונים. האי סי קיו שלי

התחיל לירות וקיבל יריה בת... שפרקה אותו לגמרי.

emmy5

New member
יעלוש ,יריה או לא ...הביא אותך ..

הערב לראות אותך ..התגעגתי ..מה קורה ? כולם הלכו למימונה?

סבאאורי

New member
אממי ויעלי לילה טוב ולכולם

היו לנו בריתות בפסח אבל אחד המוהלים שכח "כלי עבודה" באיזה שהוא מקום צריך לתת מודעה שיבוא לקבלו לפי סימנים... איזה סימנים? עברנו ת'פסח הזה ואי"הש נעבור גם את הבא ברכות אורי

yaely2

New member
מנהל
סבאאורי אתה יודע למה זה טוב../images/Emo35.gif

שלום סבאאורי,
יש בטבע חיות שיש להם שני בול..ים כמו הנחש, הסנאי ועוד. זה במכה אחת עושים אותו יהודי. נחש, רק נשים לו כיפה וזהו. יעלי

yaely2

New member
מנהל
חזרתי מהמימונה../images/Emo48.gif../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif../images/Emo23.gif

שלום כולם שלום אמי,
גם אני מתגעגעת לראות אתכם ואותך. תלמידה שלי הזמינה את כל הכיתה אליה למימונה. Y Y שולחן כמו שטיח הכל מסוכר. שלל צבעים טכניקולור. משפחה כל כך חמה, כולם לבושים בגדים מסורתיים, רקדו ורקדו. יש לסימי (המארחת) 18 נכדים כולם לבושים בגדי יהודים במרוקו, כולם רקדו תופפו ושרו, כזו שמחה מהלב מזמן לא ראיתי. יש המון סימליות במימונה. שולחן קטן מיוחד בצד לפוריות לא רק של האישה. קמח, ביצים ירק, קערה של פסח ועוד, אני צילמתי אולי מאה תמונות(טוב הגזמתי למעני תורידו אפס מהמאה). לא יושבים הרבה, כדי לאפשר לגל הבא לשבת ליד השולחן. היה שם בחור צעיר שלקח צלחת ומילא מכל הממתקים שהיו על השולחן, מהשחורים מהלבנים מהאדומים ומהצבעוניים, ואני מה זה קנאתי. לסיום, כשהלכנו קיבלנו מופלטה, שזה משהו דומה למלווח. זה היחיד שלא היה מתוק. מתגעגעת יעלי

למעלה