חדשה בפורום

טאניוש

New member
לדעתי לא ניתן לאבחן חומרת ק"פ לפני

הלידה. לי "הבטיחו" קלאב פוט דו צדדי חמור, ו"קיבלנו" חד צדדי. אם לאורך כל ההריון רואים ק"פ רוב הסיכויים שהוא ישנו, אבל לא ניתן לדעת עד כמה חמור. אני לא דאגתי כלל לקלאב פוט, עשיתי את שאר הבדיקות רק כדי לוודא שחוץ מקלאב פוט הכל בסדר
. מה שכן, עד הלידה קראתי את כל מה שאפשר ולמדתי על נושא. ידעתי בדיוק מה אנחנו הולכים לעבור. לדעתי זה חשוב. הגעתי למפגשי הפורום, זה מעודד מאד. זהו אני חושבת
. (שלחתי לך מספר טלפון במסר)

אינה ו

New member
גם אני

מקווה מאוד שחוץ מהק"פ הכל תקין. עדיין זה מלחיץ. אני מנסה ללמוד כמה שיותר על הבעיה אבל ללמוד ולהתנסות הם דברים שונים לגמרי. לדעתי החודשים הראשונים של הגיבוס הם הכי קשים נכון? אני לא מתארת לעצמי עד כמה זה קשה לקלח ולהלביש ילד ששתי רגליו מגובסות. זה הילד הראשון שלי כך שאני מאוד לחוצה. מקווה שבסופו של דבר הכל יסתר, בכל מקרה הפורום והתמיכה של כולכם עוזרים לי מאוד. שבת שלום ושנת כלב
טובה ומוצלחת!!!

ilana k

New member
היי. ברוכה הבאה

קודם כל זה לא מחלה!!! זאת בעיה שניתנת לטיפול יחסית פשוט. יש לי תינוק מקסים בן שנה וחצי (כמעט). אנחנו נמצאים בשלב הנעליים וכמעט לא זוכרים על קלאב פוד. אין לך מה לדאוג. זה באמת בר טיפול. אשמח לדבר איתך בטלפון. אם את מעוניינת תכתבי לי מסר ואמסור לך את הטלפון שלי. בהצלחה.

אינה ו

New member
בכיף

היי! סליחה שקראתי לזה מחלה אני באמת מתחילה לראות את התמונה. עד כמה חמור הק"פ של התינוק שלך? איפה טיפלתם ובאיזו שיטה? תודה על קבלת הפנים החמה, כזה כיף לדבר עם אנשים שעברו את זה ולא סתם מנחשים. שנה טובה!!!

שלום שלום אנחנו מבאר שבע

מאפה את בדיוק ? אנחנו גרים בעומר ליד באר שבע ונשמח להיפגש איתכם להסביר לכם כל מה שתרצו את יכולה ליצור איתנו קשר בפרטי גלבוע ואסתי

אינה ו

New member
היום אני גרה

בקרית גת אך עוד כמה חודשים עוברים לאשדוד. אשמח אם תספרו לי יותר על הילד\ה שלכם? עם איזו דרגת ק"פ נולד? מה המצב היום? כמו כן ארצה לקבל המלצה על אורטופד טוב בדרום. תודה על העזרה

היי. אני גרה ממש קרוב לקרית גת

אם תרצי להפגש ולשמוע, אני אשמח. עודד שלי הוא בן שנה ושלושה חודשים, ילד מקסים ומטופל בשיטת פונסטי. הוא נולד עם קלאפ פוט דו צדדי קשה וכיום המצב,
טוב.

אינה ו

New member
אני מאוד שמחה

שמצבו של עודד טוב. איפה בדיוק את גרה? אצל איזה אורטופד את מטופלת. אני כרגע מחכה לעוד בדיקות שיקבעו בערך את חומרת הק"פ. לאחר שאדע יותר על המצב ארצה ללכת לייעוץ. אשמח אם תמליצי לי על רופא טוב.

אני גרה במושב שקף (אני שייכת לגרעין

מקים של ישוב חדש). אנחנו מטופלים בת"א אצל פרופ' ויינטרוב ואין לנו ספק שאנחנו מטופלים אצל רופא מצויין ומקצוען ואני מאד ממליצה עליו.

אינה ו

New member
אשמח אם

תתני לי את הפרטים המדוייקים של הרופא. איפה הוא מקבל? טלפון וכו'. תספרי לי גם קצת על התינוק שלך בבקשה...

ilana k

New member
הילד שלי

נולד עם קלאב פוד ברגל אחד עם דרגה 6. התחלנו את הטיפול אחרי ברית מילה (בערך שבוע אחרי הלידה) אצל ד"ר בור בעפולה. עם מספר גבסים (לא זוכרת את הכמות) עברנו לנעליים. למזלנו ליאורי ילד גמיש ולא היינו צריכים ניתוח של גיד האכיליס. אז בסה"כ אין מה לדאוג. זה עובר מהר מאוד ושוכחים מקלאב פוד. בהצלחה. ושוב את מוזמנת להתקשר אליי. (הטלפון במסר)

אינה ו

New member
תודה

לאחר שאדע יותר על מצבו של התינוק שלי אצור איתך קשר טלפוני, אני בטוחה שיהיו לי המון שאלות.

אנחנו גרים בעומר ליד באר שבע

כחצי שעה מקרית גת נשמח לקפוץ אלכם ולדבר איתכם אנחנו מטפלים הבדסה עין כרם אצל פרופסור פורת התחלנו את הטיפול בסורוקה ומיד עזבנו את סורוקה אנחנו חברים בקופת חלוים מכבי ודרך הקופה בקשנו לעבור להדסה מומלץ בחום להגיע להדסה דרך אגב אנחנו נוסעים כמעט כל שבוע לאשדוד ועוברים דרך קרית גת כך שאם תרצי אין בעיה להפגש בכל מקרה אם את מרגישה צורך לדבר איתנו אז בפרטי נרשום לך את הנייד שלנו וממש אל תדאגי תעברי את ההריון בכייף .

למעלה