לא....לא הבנתי למה החתימה של אמא של אודיה השתנתה ולמה הכוונה.
O odeia New member 27/4/02 #27 סיגלי, אמרו אפשר לעשות חתימה ואני אוהבת להתנסות, ולכן כתבתי את זה. אני אוהבת ינשופים ולכן גם הוא שם. אם החתימה שלי לא יפה, תגידי ואני אחליף.
סיגלי, אמרו אפשר לעשות חתימה ואני אוהבת להתנסות, ולכן כתבתי את זה. אני אוהבת ינשופים ולכן גם הוא שם. אם החתימה שלי לא יפה, תגידי ואני אחליף.
O odeia New member 27/4/02 #26 בזמן האחרון את מפספסת הרבה, לא רואים אותך בכלל. אני מגיעה למרכז ביום רביעי עד שבת. והמבין יבין - פנינה מארגנת לנו מפגשון קטן ליום שישי.
בזמן האחרון את מפספסת הרבה, לא רואים אותך בכלל. אני מגיעה למרכז ביום רביעי עד שבת. והמבין יבין - פנינה מארגנת לנו מפגשון קטן ליום שישי.
J jole New member 27/4/02 #16 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif צריך להתחיל להעניק נקודות על חבר מביא חבר
מ מיה של ליר New member 27/4/02 #22 הי ענת, ברכות להצטרפותך../images/Emo141.gif אני מיה, אמא לשלושה: לילך בת 10, יונתן בן 8ורבע, רון בן 5 חודשים. גלישה נעימה!
הי ענת, ברכות להצטרפותך../images/Emo141.gif אני מיה, אמא לשלושה: לילך בת 10, יונתן בן 8ורבע, רון בן 5 חודשים. גלישה נעימה!