חדשה- ברגע של אומץ...

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

anat11

New member
אהלן ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה ענבל (שם מקסים, אגב) ניסיתי לכתוב לך כבר לפני כמה שעות מהעבודה אבל משום מה זה לא "נתפס" והייתי חייבת לרוץ לפגישה, אז אני מגיעה לזה שוב רק כעת. בעצם, אני רק רוצה לשלוח איחולי בריאות ולהושיט לך יד לשלום, ענת

bali

New member
מנהל
תודה רבה רבה רבה על האיחולים!

ועל הדאגה והמחשבה עליי. וגם על המחמאה על השם שלי. לא בחרתי אותו, אבל אני שמחה שההורים שלי בחרו בו.
אני מושיטה לך את ידי לשלום בחזרה, בתוספת חיבוק. ענבל.

@diver

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif||

ברוכה הבאה מאחל לך הבראה מהירה מההתקפון אנא ממך הרגישי כמו בבית מהאח הגדול של הפורום ושוב קובי

אורית...2

New member
אה....אני מוחה !!!../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

קובי !!! מי מינה אותך ל"אח הגדול"??? חוץ מזה אני יותר גדולה...
ויש לי תעודה של אחות (מוסמכת)
אה ...אתה יודע מה ...אם אתה רוצה להיות "האח הגדול" מצידי זה בסדר !!! זה אומר שאני "קטנה" ...איזה כיף לי !

אורית...2

New member
קובי !!! שכחת לעדכן אותנו...../images/Emo12.gif

קובי "האח הגדול" מה עם התשובות של "הפוטנציאלים" שלך??? מתי אנחנו מוזמנים ל...
או
או
על חשבוננו???
הבטחת שתעדכן...

@diver

New member
עדכון + שתיה ע"ח ../images/Emo48.gif

היי אורית לא שכחתי לעדכן פשוט אין לי תוצאות עדיין אחרי שבועיים וחצי שאני מתקשר מידי יומיים הפקידה אמרה לי שהם לא אומרים תוצאות בטלפון..... לא יכלה להגיד לי מהתחלה לא לבלבל לה את המח ולקבוע תור לשמיעת התוצאות כוס סודה עליה..... אבל היא לא עצבנה אותי הקבלה שלה את המצב היא שהכעיסה אותי.... אבל זה עבר אחרי עשרים ושלוש שניות בערך שזה יותר מעשרים שניות מאשר בד"כ אני אקבע תור ואשמע את דר´ סרובה אומרת ...יקירי יש לך מעברים מצויינים בעצבים וההולכה העצבית שלך מעולה ואז אזמין את רוב אנשי הפורום לכוסית על חשבוני. מילה שלי היא מילה .... לא סתם שמי האמצעי הוא כבוד קובי כבוד כ. נשתמע ובינתיים
ביי האח הגדול (אח=זכר + גדול=כשתראי אותי תביני) קובי

RomiVais

New member
מה שלומך אח יקר? ../images/Emo24.gif

לרגע אורית עירערה על חלקך במשפחה, אבל אני שמחה שזה סודר!!!
מחכה בקוצר רוח לקרוא את הבשורות הטובות!! מאחלת לך ולכולם סוף שבוע נפלא ביותר רומי

bali

New member
מנהל
תודה רבה "אח" שלי...

גם אני מקווה שההתקפון יעבור מהר, אבל לצערי זה לא נראה ככה בינתיים. ביום ראשון אראה נוירולוג, כנראה. ענבל.

סיאמית

New member
ענבלוש, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

גם אני חושבת שענבל זה שם מצויין... יופי שאת פה! לצערי אני לא כותבת הרבה בתקופה האחרונה כי אני בהריון והעייפות מקמטת אותי. בשעות שאני בבית, אני נובלת בשעה מוקדמת מאוד. בכל מקרה, אני שמחה שהגעת אלינו! את בידיים מצוינות!!! תרגישי טוב, חמודה - ברוכה הבאה!!!

bali

New member
מנהל
../images/Emo24.gif תודה רבה סיאמית.

בהצלחה עם ההריון, שיעבור בקלות ובבריאות. תודה על האיחולים. אכן מצאתי מקום טוב ואני מאושרת מאד. תודה על המחמאה על השם.
גם אני אוהבת אותו. ברקוכה הנמצאת- ענבל.

אורית...2

New member
סיאמוש !!! טוב לשמוע אותך!!!../images/Emo13.gif

סיאמוש ...די עם העייפות ...!!!
מתי נראה לך שתתעוררי ??? באיזה שבוע את כבר ??? מה עם הבטן ???רואים ???? את כבר יודעת מה זה ??? מתי עוד פעם אולטרסאונד,סקירת מערכות כבר עשית ?....להמשיך....
(מה לעשות אני "דואגת"...) סיאמוש אל תשכחי אותנו !!! וליטוף קטן לבטנונת שלך ממני !!!

סיאמית

New member
יקירתי... ../images/Emo23.gif

מה אני אעשה עם העיפות הזו?!?!?! כרגע חזרנו מחברים שלנו ועכשיו האהוב שלי מזריק קופאקסון (איזה כיף לי שאני כבר לא צריכה!!!!). סקירת אברים - עוד 10 ימים ואז נדע אם זה בן או בת
אנחנו עושים את מעקב ההריון באופן פרטי אצל דר´ וולמן בתל-אביב והוא גם זה שאמר לי בשקיפות, לפני יותר משבועיים שהעורף של העובר/ה מצויין. זה הספיק לי כדי לחבב אותו מיד!!! רואים כבר בטן, ולמרות ש~א~ טוען שאני חתיכה מתמיד, אני יודעת את האמת המרה ...: אני שמנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמנה!!!!!!!!!! שמנה!!!!!!!!!! אבל מבסוטית לאללה
הבטנונה מקבלת את הליטופים שלך בשמחה רבה ומוסרת לך נשיקות וחיבוקים חמים. צ´או!

RomiVais

New member
סיאמית - כיף שאת פה!! ../images/Emo24.gif

עוד 10 ימים נדע - איזה כיף!!! מצטערת מראש, אבל אני מרגישה חלק מהכל
כבר דיברנו על עניין הדודה רומי, נכון?
אני לא מאמינה לך, אלא ל~א~ שטוען שאת חתיכה מתמיד!!!
פשוט סומכת עליו!!! תמשיכי להיות מבסוטית ומאושרת והמון המון חיבוקים ונשיקות לך, ל~א~ ולבטנונה אוהבת רומי

סיאמית

New member
כבר סיכמנו שאת דודה!

לא הייתי מוותרת על דודה כמוך לילד/ה שלי... נראה לי שתהיי מצויינת בזה. שכחתי לענות לאוריתוש על השאלה שלה, והתשובה: אני מתחילה ביום שבת שבוע 15. זה מסובך כי בעצם 14+1 זה כבר אומר שבוע 15. מבלבל קצת... זהו, ונשיקות וחיבוקים לך בעצמך, ממני ומהבטנונית!

RomiVais

New member
איזה כיף לי סיאמית!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo9.gif

עשית לי את היום!!!!
שיהיה לך ולכולם סוף שבוע קסום ביותר המון
רומי

מיכל75

New member
שלום bali

קוראים לי מיכל ואני עוד מעט בת 27 ואמי מורה כבר 3 שנים. לפני חודשיים היה לי התקף שהתבטא בסחרחורות שעבר עם סטרואידים. למה את לא מקבלת גם? זה יעביר לך את ההתקף יותר מהר. בכל מקרה רציתי להגיד לך שהגעת למקום הנכון ואין כמו האנשים כאן כדי לעשות לך טוב בלב. אז תהיי חזקה והמון בריאות! מיכל

bali

New member
מנהל
היי מיכל, נעים לי מאד.

אני לא מקבלת סטרואידים כי עוד לא ראיתי נוירולוג. ביום שלישי אראה, אבל הסיכויים הם שלא אקבל כי בהדסה עין כרם המדיניות היא לתת כמה שפחות. איפה את מטופלת? מה את מלמדת בתור מורה? ולאילו כיתות? גם אני אהיה מורה לאנגלית לחטיבת ביניים ותיכון בעתיד. ענבל.

מיכל75

New member
המורה לעתיד,bali

אני מטופלת בברזילי,אבל פעם בכמה חודשים אני נוסעת לאברמסקי. אני מורה להסטוריה ואזרחות בחטיבת ביניים ואני מחנכת של כתה ח. שקלת טוב את עניין המשכורת?על הפנים!!! אז בי בינתיים מיכל

bali

New member
מנהל
שקלתי.

בגלל זה אני מתכננת קריירה נוספת- קונדיטוריה. אני נורא אוהבת לאפות, לוקחת קורס קטן בקונדיטוריה ובשנה הבאה מקווה לקחת קורס יותר רציני, ויום אחד תהיה לי קונדיטוריה. מקסימום אמכור עוגות בחדר המורים...
ענבל.

מיכל75

New member
אל תשלי את עצמך

מורות זה עם מגעיל.מקסימום יבקשו ממך מתכונים! לא ברצינות,מורה מתחילה עם כפל תואר (תואר ראשון +תעודת הוראה)מרוויחה משהו כמו 3500 ש"ח.לא תורם הרבה לזוג צעיר. בשנה הבאה את רוצה לעבוד? אל תספרי אם את לא חייבת על המחלה. אני מרגישה שאני מדברת כמו אמא,ואני בסך הכל עוד מעט בת 27. איך הקרובים שלך עכשו בהתקף?את בטח לא הולכת ללימודים. אני פה אם תעני בקרוב.בי!

למעלה