ברוכה הבאה../images/Emo135.gif
חיפשתי משהו חכם להגיד, אבל הדברים החכמים כבר נאמרו כאן בצורה כל כך יפה. אני זוכרת, לפני שבאמת השתכנעתי שיש דבר כזה א-מיניות, היתה הרגשה תמידית של כובד בכל מצב שקשור לכך. תמיד הרגשה שאני לא בסדר, לא מממשת משהו, לא עושה משהו נכון, אבל כלל לא רוצה לעשות את זה. שכנעו אותי שהרצון שלי הוא שגוי, לא בסדר. איך רצון יכול להיות שגוי? ואז באה ההגדרה, בא הפורום, וכל השדים האלו שרבצו שם נזכרו שהם בעצם לא אמיתיים והתפוגגו. הוקל פתאום. בלי להשתנות, העולם הפך להיות נכון. ההגדרה המקובלת לא-מיניות אומרת שאדם שלא מרגיש משיכה מינית, והוא מרגיש שזה בסדר, והוא רוצה להקרא א-מיני, הוא א-מיני. בפורום מקובל לתת לאנשים להגדיר את עצמם, לא לתייג אחרים בשבילם. את מכירה את עצמך טוב יותר מכולנו גם יחד. את זו שתדעי אם להגדיר ומה להגדיר. לא ברור לגמרי אם התופעות שתיארת נבעו מא-מיניות, או שהיו נפרדות ממנה, אבל את זה נגלה עכשיו, כשאת יודעת שאת לא צריכה לעשות שום דבר עם אף אחד, אם לא בא לך. קראתי סיפורים של א-מינים בני 50 ויותר, של הרבה א-מיניים בתולים בגיל מבוגר יחסית, יש מגוון עצום של אנשים שפשוט לא עושים את זה. הוא קונטרה רצינית ללחץ החברתי שאולי הרגשת בעבר. ברוכה הבאה למקום שמבין אותך, ולא משנה איך תגדירי את עצמך