אעאעא ברור שאני זוכרת אותך! חחחח איך אפשר לשכוח מישהי שאני אמורה לחלוק איתה את דני? D:
Y yuuki New member 27/7/09 #24 אעאעא ברור שאני זוכרת אותך! חחחח איך אפשר לשכוח מישהי שאני אמורה לחלוק איתה את דני? D:
T TheBalladOfShani B New member 27/7/09 #11 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif ברוכה השבה ../images/Emo70.gif אני זוכרת תכינוי שלך DD: אמ . שני , 14 , חיפה , דאנגי D: XDD השתלבות נעימה
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif ברוכה השבה ../images/Emo70.gif אני זוכרת תכינוי שלך DD: אמ . שני , 14 , חיפה , דאנגי D: XDD השתלבות נעימה
K Kitten Girl 22 New member 27/7/09 #19 ברוכה השבה!../images/Emo24.gif ליאור, 16 וחצי, דני השתלבות מהירה ונעימה!
T That YuvGirl New member 27/7/09 #21 ../images/Emo19.gifברוכה השבה D: אני יובל, 15 וחצצי , דדני ודאאגי האאעעהא אני כן זוכרת אותך :]
S Shaniix3 New member 27/7/09 #22 ../images/Emo191.gif ברוכה הבאה.D: ש י ר ו ש 18...זה נשמע מוכר...O: ממ..אני שני בת 12 ^-^ והפייבים שלי זה דני ודאגלס.
../images/Emo191.gif ברוכה הבאה.D: ש י ר ו ש 18...זה נשמע מוכר...O: ממ..אני שני בת 12 ^-^ והפייבים שלי זה דני ודאגלס.
O OneStepCloser New member 28/7/09 #32 ../images/Emo54.gifאני זוכרת אותך.../images/Emo9.gif אני נסטיה, בת 17, ועברתי לגור בקנדה כשלא היית פה. ברוכה השבה. D:
../images/Emo54.gifאני זוכרת אותך.../images/Emo9.gif אני נסטיה, בת 17, ועברתי לגור בקנדה כשלא היית פה. ברוכה השבה. D:
S SimpleSecondsToMc New member 28/7/09 #35 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וולקאאם באאאק @$@% הכינוי ממש מוכר לי:O לפני כמה זמן היית? >.< :] אני ספיר, 14 וחצי, בת ים, פייבס דאגי ודני דרך אגב אם היית כשהצטרפתי אז קראו לי dougie is my love אם את זוכרת >.<" שמחה שחזרת ^^" מסן- [email protected] ~אקראית~
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וולקאאם באאאק @$@% הכינוי ממש מוכר לי:O לפני כמה זמן היית? >.< :] אני ספיר, 14 וחצי, בת ים, פייבס דאגי ודני דרך אגב אם היית כשהצטרפתי אז קראו לי dougie is my love אם את זוכרת >.<" שמחה שחזרת ^^" מסן- [email protected] ~אקראית~
S stavik love mcfly New member 28/7/09 #36 ../images/Emo73.gifואללקםם באק! ../images/Emo24.gif אני סתיו, בת 14 מגינות שומרון(יישוב ליד כפר סבא),דאגללסס! מסן אם בא לך:[email protected] השתלבות מהירה ונעימה!! ~אקראית~
../images/Emo73.gifואללקםם באק! ../images/Emo24.gif אני סתיו, בת 14 מגינות שומרון(יישוב ליד כפר סבא),דאגללסס! מסן אם בא לך:[email protected] השתלבות מהירה ונעימה!! ~אקראית~
R Ruth Fletcher New member 28/7/09 #37 ../images/Emo62.gifשאלוםD: אני חדשה, את לא מכירה אותי. D: רות עוד 60 יום בדיוק 14 XD חיפה פייב - טום הסקסי
../images/Emo62.gifשאלוםD: אני חדשה, את לא מכירה אותי. D: רות עוד 60 יום בדיוק 14 XD חיפה פייב - טום הסקסי