ברוכה השבה!
ח חיזקי האחד והיחיד New member 2/5/07 #19 ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif היי אני איתי גם בן 13 רוכב אינגליש במרחב הפתוח כ''שXD השתלבות מהירה....
ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif היי אני איתי גם בן 13 רוכב אינגליש במרחב הפתוח כ''שXD השתלבות מהירה....
S shirli0811 New member 3/5/07 #20 ברוכה השבה ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif ממ, אני שירלי, רוכבת ב"חוות סטייל" בתלמי יחיאל, אינגליש-קפיצות. (
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif ממ, אני שירלי, רוכבת ב"חוות סטייל" בתלמי יחיאל, אינגליש-קפיצות. (
נ נעם212 New member 3/5/07 #23 ברוכה הבאה אני נעם,בת 13 וחצי רוכבת דרס'ז במרחב הפתוח בכ"ש השתלבות והתמכרות נעימה :]
ס סוסונת Nשוגעת New member 3/5/07 #25 היי,../images/Emo39.gif אני ספיר, בת 13 מראשון, רוכבת קרוב לשנתיים בבית חנן דרסז' השתלבוות מהירה
A AnGi14 New member 3/5/07 #26 ברוכה הבאה [או הנימצאת?] היי אני ליאור בת 13 מראשון לציון רוכבת בבן-שמן דרסז' ואני מגדלת סוסות
כ כל עולמי סוסים New member 3/5/07 #28 אממ, את רצית הרי להגיב להודעה של נטעפט2. לכן, את צריכה לכתוב את התגובה אל ההודעה שלה, ע"י פתיחת ההודעה שלה, ואז בחירה באפשרות להוספת תגובה. ככה התגובה שלך תשורשר להודעה אליה רצית להגיב.
אממ, את רצית הרי להגיב להודעה של נטעפט2. לכן, את צריכה לכתוב את התגובה אל ההודעה שלה, ע"י פתיחת ההודעה שלה, ואז בחירה באפשרות להוספת תגובה. ככה התגובה שלך תשורשר להודעה אליה רצית להגיב.
כ כל עולמי סוסים New member 3/5/07 #27 ברוכה השבה ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14 רוכבת ווסטרן בחוות 'סוסים בכפר' השתלבות מהנה
K kenz New member 4/5/07 #29 אחותי הקטנה..... החלטת להראות פנים ברבים ??? שימי תמונות של סוסים שווים !
N netapet2 New member 4/5/07 #30 איזה? טייפון פיגי וטייסון? חח אין לי יותר תמונות חוץ מזה... אממ בעצם... אם תביאי לי אז יהיו לי... נטע
איזה? טייפון פיגי וטייסון? חח אין לי יותר תמונות חוץ מזה... אממ בעצם... אם תביאי לי אז יהיו לי... נטע