חדשה כאן...

Silvi k

New member
נכון לעכשיו חובבנית זה יותר טוב

מאף אחד שאחראי על המקום. אחלה תמונות
אפשר לגנוב רעיונות

melodynoa

New member
זה היה הרעיון, לגנוב רעיונות...

אני רוצה להפנות אתכם לגלריית התמונות של הפורום אומנות שימושית של תפוז. יש שם רעיונות מדהימים, לאלה שאוהבים את זה, או לאלה מכם בעלי התקציב הנמוך. משמאל יש רשימת שמות, שלכל אחד גלריה משלו. מאוד ממליצה! מה דעתכם על הארון המופלא הזה (תתעלמו מהבלאגן)? פשוט שבה אותי!

Silvi k

New member
אכן מדהים

ואני מכירהא ת הפורום. מאד נהנית להסתובב בו

צוקה1

New member
וואו נועה מדליק כן כן תעוררי ותביא

עוד רעיונות כאלה אחלה אילאיל

../images/Emo6.gifשלום לכולם

בשל אילוצים לא הייתי עמכם תקופה אך שבתי ולקראת סוף הקיץ הפורום יתפוס תאוצה אנסה לשלב ספרות מאמרים וחידושים מרתקים בתחום כולל סיורים בתערוכות וירחונים מעניינים אנא הצלחת הפורום תלוייה לא מעט בכם השתתפו הציגו רעיונות שאלות ובקשות כך נוכל למלא את ציפיותיהם של מקסימום משתתפים תודה מראש על שיתוף הפעולה מיכל

melodynoa

New member
הצעות שיפור!

קודם כל - גלריות לפי סוגי חדרים: חדר שינה, סלון, מטבח וכו', וגלריות פריטים: חלונות, רהיטים, אביזרים, תאורה, וכו'. לפני ואחרי - אפשר לעשות גלריה רק של לפני ואחרי או לסווג לפי סוגי חדרים. הוספתי המון תמונות כפי שאת רואה... ב' - למה אין סקרים? ג' - כתבות, שגם בהן אני משקיעה לאחרונה. לא אכפת לי להיות "כתבת הבית" של הפורום...
. כרגע אגב אני עובדת על כתבה חדשה. חייבים להחזיר את הפורום לחיים. בואו ניקח דוגמא מפורום אמנות שימושית, תראו איזה עשיר הוא!

tarami

New member
התראה על כך...

אפשר למצוא כבר בדפי הפורום הראשונים בהם שמתי לב לחוסר ההשקעה והיוזמה של המנהלת וכבר אז "נזפתי" בה על תיפקודה!! מעבר לנזיפה כתבתי שדבר אפילו בסיסי לפורום שכזה הינו גלריית עיצובים עשירה המחולקת לפי קטגוריות של אזורי הבית והיא ענתה שהיא כמובן תשתדל לטפל בזה וכמו שאתם רואים אפילו זאת היא לא טרחה להביא לחברי הפורום על מנת שלפחות ויזואלית נתרשם מרעיונות!!! חבל שאת מה שצפיתי כבר בהתחלה אנשי תפוז לא רואים עד היום ועושים משהו בנושא מכיון שזהו פורום עם קהל פוטנציאלי גדול אם באמת ישקיעו בו כמו שהוא ראוי לו

למעלה