איייממממ למה לך? באמת שלא כדאי
פ פ ו מ פ ה New member 2/12/03 #24 בדרך כלל... גם לא צוחקים על דברים כמו השואה... ואני מדברת על השירשור הזה של בדיחות על השואה. לא יודעת מה אתכם, אבל יש ויש וכאן לדעתי זה חוצה אתת גבול הטעם הטוב
בדרך כלל... גם לא צוחקים על דברים כמו השואה... ואני מדברת על השירשור הזה של בדיחות על השואה. לא יודעת מה אתכם, אבל יש ויש וכאן לדעתי זה חוצה אתת גבול הטעם הטוב
E el presidente New member 2/12/03 #27 ../images/Emo45.gif אם תיסכלי למעלה... רשום בפרוש.."העבודה משחרר..."..אאאא..סליחה..רשום "הומור שחור"!
../images/Emo45.gif אם תיסכלי למעלה... רשום בפרוש.."העבודה משחרר..."..אאאא..סליחה..רשום "הומור שחור"!
G Gixxer600® New member 2/12/03 #28 Arbaiet Machet Frei? אז למה אני מרגיש כמו אסיר? ולמה פיג'מת פסים? ולמה מספר מקופל?
פ פ ו מ פ ה New member 2/12/03 #29 צודק... בכל זאת כבוד למרות שאתם מה זה לא חייבים...אבל זה די משהו שקשור אליכם, אז חשבתי...אבל בעיקרון...חופשי
צודק... בכל זאת כבוד למרות שאתם מה זה לא חייבים...אבל זה די משהו שקשור אליכם, אז חשבתי...אבל בעיקרון...חופשי
J j i m m y New member 2/12/03 #38 את יודעת, זה באמת לא יפה. איך מבדילים בין פיצה לבין יהודי ? הפיצה לא צורחת בתנור!
מ מאסטר יהודי New member 2/12/03 #35 מה שו? שו...שו...כל היהודים האלו אותו דבר... על היד שלך גברת! מה המספר?