חדשה כאן...

ailag

New member
טוב, אנחנו כבר ב../images/Emo32.gif..

(חשוב לי להדגיש, כדי שלא יחשבו שאנחנו עדיין דנים בלגיטימיות של אי התעוררות ובקשר בינה לבין אחריות) אני מאחרת המון גם באמצע היום, למרות שאם כבר התעוררתי "נפשית" (למשל כבר נהגתי באוטו) אני יותר יכולה להכריח את עצמי להקדים בהרבה, ואז זה מתקזז ואני בערך מגיעה בזמן. בבוקר זה אסון, אני בד"כ לא מצליחה להכריח את עצמי כי אני לא בהכרה עדיין. בקשר לשותפה של דידי, אולי יש מקום לשאול אותה אם המקרה שלה דומה לזה ולהזכיר את הטיפולים שהזכרתם, כי דידי היא בכ"ז חברה של השותפה אז היא לא בדיוק דוחפת את האף. ל xslf: עבודה ותוכניות שמתאימות לשעון הביולוגי זה בעייתי כשיש לך קוונטים ב9-10 בבוקר, וכשהצעת העבודה היחידה שלך היא משמרות בשעות 6-18, 18-6 (וחייבים לעשות בקרים)

Benjamin Turner

New member
LOL../images/Emo6.gif

אפריים קישון כתב סאטירה מצויינת בנושא, על אגון, שדואג לשלב את השעון המעורר בחלומות כדי שלא נתעורר. מומלץ בחום (כמו רוב הסאטירות האחרות של השוביניסט המבריק הזה
).

דידי22

New member
לשאלך הדס...

המשפחה שלה קשורה לעניין מכמה סיבות: א. זו בעיה שקיימת אצלה כבר מספר שנים ב. זה נובע מבעיות אחרות שיש לה ולמזלה יש לך משפחה שממש מנסה לעזור לה.

gal-or

New member
תנסי לשאול אותה בעדינות,

אם היא רוצה שיעירו אותה או לא.

בטוח שהמשפחה קשורה...

אבל לא בטוח שאת צריכה לנהוג במקרה הזה על פי מה שהם מבקשים, כי היא ילדה גדולה ואפשר לשאול אותה...

לדעתי, רק אם היא תבוא ותבקש ממך

לעזור לה, כי זה נורא מפריע לה - יש מקום לעזור לה בכל דרך שאת מוצאת לנכון. ועד אז - תניחי לה, זה ממילא לא יעזור. לפעמים צריך להיפגע קשה, או לשחות במיץ של הזבל, בשביל להבין שמשהו מפריע לנו ושאנחנו מוכנים לשנות אותו. אגב, אם היא היתה מאחרת לפסיכומטרי ומפסידה שנת לימודים בגלל זה, אולי היא כבר היתה מחליטה לטפל בעניין.

דידי22

New member
מסכימה אבל...

תארו לכם כמה זה קשה לראות אותה קמה בבוקר וכולה מבואסת מזה שהיא לא קמה לשיעור או לכל דבר אחר...

ailag

New member
אז תשאלי אותה אם היא רוצה עזרה

רק לוודא שהיא לא תכעס אם לא תצליחי להעיר אותה.

למעלה