חדשה פה בפורום

יעליייי

New member
חדשה פה בפורום../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אז נא לקבל אותי יפה..!! סוף סוף פורום של וזיקה שאני אוהבת ומתחברת אליה.. ח"ח לך משה..!!

קודם כל -ברוכה הבאה ! נרים כוסית? ../images/Emo48.gif

נרים!
ועכשיו
על ה- ח"ח. את מוזמנת להשאר, לענות על הסקר, ולהשתתף איתי במלאכת מחשבת איך להעיר את הפורום...

יעליייי

New member
מושיקו יקירי...!

(אפשר לקרוא לך מושיקו כיין? טוב יופי..) קודם כל תודה על הכוסית מותק.. היה טעים..(מקווה שלא ניסית לעשות אותי שיכורה...הא?) קיצר........... אם אתה רוצה עצות ממני איך להעיר את הפורום..זה הכל כרוך בתשלום סימלי..! חיחיחי סתם לא.. טוב טוב בעיייייי!! יעלי החולה על יוסי עדן

כן יעלי, את יכולה לקרוא לי מושיקו ../images/Emo23.gif

אם ניסיתי לעשות אותך שיכורה? לא. בנתיים
סתם. מה עלות התשלום הסמלי?

יעליייי

New member
בישבילך..מחיר מיוחד...

בעצם...אתה יודעע מה.. בגלל ה-
ששמת לי בתחילת ההודעה.. אני יעלה את הרמה של הפורום חינם ורק בגלל שאתה מאמי...>רואה מה זה...< ---סתם סתם ----מה זה המחמאות האלו?---- שלם לי 1000 דולר ואני שלך.. (לא נשמע טוב..) טוב בקיצור..אני יתחיל לחשוב ממחר על הפורום הזה.. לילה טוב יעלייי

ככה משפילים אותי הא ?! ../images/Emo122.gif

מה לא מגיעות לי מחמאות. אני ישר שמתי לך
ואת ככה יורדת עלי ומשפילה אותי
ותודה על הזמן שתקדישי...

יעליייי

New member
טוב טוב חוזרת בי..!

והנה נושא לדיון..! שמציקה לי מאוד זה הדיסקים הצרובים.. שרובם מיזרחית... אני נגד זה בכל אופן.. (הא? איך אני?)

יעליייי

New member
אוררררר!!

יאא...מה נסגר איתך?? זה אסור!! זה בושה!! זה חרפת אדם!! תחזירי את כל הדיסקים מיד!! ולכי תקני חדשים שומעת?? זה הדבר הכי טוב לעשות!! (אהה איך אני מושיקו?) בע!

אור בת 18

New member
חחחחחח יעלי חחחחחחחחח

חיחיחיחחי יעלי שניה אני מחזירה הכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה יהיה לי כסף לקנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעליייי

New member
לא מצחיק!!

קחי הלוואה מהבנק או משהו.. זה נושא רגיש..!! *מיעלי שמשחקת אותה ובעצם יש לה דיסקים צרובים יותר מאור!* חי

יעליייי

New member
אור מאמי..!!

את ילדה תמימה וטובה מדי.. לכי קחי טיפקס תגרדי אותו תמכרי אותו תגידי זה סמים.. ותקני דיסקים..!! הכל בדרך הישר מאמי!! דיסקים צרובים זה פשע!!

אור בת 18

New member
אבל אבל אבלללללל

אני בכלל לא יודעת לצרוב זו אחות שלי לא אני חחחחחחחחח

דודו21

New member
לדעתי צריך../images/Emo6.gif

צריך לדבר עם אחותך שתלמד אותך... מאחר וכאן כולם יודעים לצרוב ואניני מעוניין שתהיי חריגה אז יאללה..

יעליייי

New member
דודו מאמי....

עם כל הכבוד... זאת שיחת בנות.. אז אני מבקשת ממך להתחפף..!! יש?? לא סתם .. אני עצבנית קצת, שיהיה לך שבת שלום חומד..(צרוב לי איזה דיסק הא?) חחחחח

למעלה