חדשה פה בפורום

אז זהו שאצלנו לומדים רגיל מ-8 בבוקר

אני לא יודעת לגבי בתי ספר אחרים, אני יודעת שאצלנו לומדים רגיל. רעות.

אור בת 18

New member
יעלייייייייייייייי

כפרהההההההה אני מקבלת אותך הכי יפה בעולםםםםםם ילדת שיכונים שלי חחחחחחחחחחחח

יעליייי

New member
אור אחותיייייייייייי

וואלה בא לי בטוב הפורום הזה... נראה לי אני אתנחל פה קצת.. ואני רוצה להקדיש לך שיר אחותי..!! "ספרי לי ילדה על מה את בוכה את לא מפסיקה להיות עצובה.. תהיי חזקה זו רק אהבה.. גם לי זה כואב כואב נשמההההההההההההה האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתה על השיר הזה..! קיצר...פגשי אותי מחר בג´סי כהן...יש איזה עיניין לסגור.. (חחחח סתם סתם כולה אימון) יאללה ביי

אור בת 18

New member
וואי כפרה עלייך...

אני גם אוהבת ת´שיר הזה אבל הוא מעלה בי זכרונות רעים :( יש דקירות אה? עלק אימון חיחיחי

יווווווווווווווו אהי חולה על השיר

הזה..... הקדישו לי אותו ברדיו פעם
שאני יבין.... אמרת "ג´סי כהן"??????? את גרה בחולון???. בג´סי כהן??????? בת כמה את???? רעות.

חחחחחחחחחחחח......

לא אני מתכוונת אם את מכירה אחד בשם יניב קפר מג´סי כהן בן 18.... עכשיו זה יותר ברור???? חחחחחחחחח רעות.

תגידי לי את האמת שניה וזה באמת....

חשוב לי שתגידי לי את האמת מה את חושבת עליו... יעני איך הוא עם בנות????? וזה מה זה חשוווווווב לי באמת... פליזזזזזז..... (ניסיתי לכתוב לך את זה במסרים אבל לא הצלחתי לשלוח מסר, סורי) רעות.

אור בת 18

New member
האמת היא ש...

אני לא יודעת איך הוא עם בנות כי אני לא מסתובבת איתו.. הוא מהשכונה שלי וזהו ואני בכלל לא מתה עליו...

מה הכוונה ל"בכלל לא מתה עליו"?

את רואה אותו מסתובב הרבה עם בנות? הוא נחשב בתור מנייק כזה שמסובב את כולן על האצבע הקטנה שלו? הרבה אנשים חושבים עליו כמוך? בבקשה ממך זה נורא חשוווווווב לי לדעת... אני נורא מצטערת אם השאלות שלי מטרידות אותך אבל זה באמת חשוב לי, אני צריכה עליו פרוט מלא, ואל תדאגי אחר אני יספר לך למה. רעות.

אור בת 18

New member
שמעי רעות...

אני לא מסתובבת עם מי שהוא מסתובב ולא נראה לי שיש עליו בנות ואיזה מנייאק שמסובב על האצבע הקטנה שלו את ראית איך הוא נראה פעם??? הוא מכווווווער איכסה אל דברי איתי עליו תעשי לי טובה טוב? ואת לא מטרידה אותי עם השאלות האלה פשוט הוא סתם אחד באמא שלי סתם... אה ואת שואלת אותי אם הרבה חושבים עליו כמוני את זה אני לא יכולה להגיד לך למה כל אחד ומה שבראש שלו אבל אני לא מתה על יניב...

אוקי..... תודה לך.....

זה באמת היה חשוב לי... ואני כן ראיתי אותו פעם, לידיעתך הוא היה חבר שלי במשך חודשיים עד אתמול, פשוט היו לי כל הזמן חשדות על זה שהוא משקר לי ובוגד בי, בגלל זה שאלתי אותך את כל זה... וקצת הגזמת עם זה שהוא מכוער... הוא לא עד כדי כך... טוב הוא לא חתיך עולמי אבל הוא גם לא כל כך מכוער, לפי דעתי הוא בסדר. בקיצור הסתבר לי שכל החשדות שלי לגביו היו נכונות אז נפרדתי ממנו, רעות.

אור בת 18

New member
אה רעות אבלללללל

מה חשבת את מעפולה והוא מחולון אז שהוא לא יבגוד בך??? ת´אמת אין לי מושג עם מי הוא הולך או הלך וזה לא מעניין אותי אבל תאמיני לי לכי חפשי לך מישהו ברמה ולא מישהו כמוהו!! איכסההההה אל תהיי עצובה יהיה טוב רעות יהיה טובבבבבבב

נראה לך שאני יהיה עצובה? ועוד בגללו

?!?!?!?!?!?!!?!!?!? חראאאאאא עליווווו הוא לא שווה את זה בכלל... הוא סתם דפוק, חבל שהבנתי את זה רק אחרי חודשיים, אבל העיקר שהבנתי את זה בסופו של דבר... טוב שזה קרה עכשיו מאשר יותר מאוחר... רעות.

למעלה