חדשה פה... ויש לי שאלה מעניינת

שייירן

New member
חדשה פה... ויש לי שאלה מעניינת

נניח שהכרתם מישהי בערך בת 21. מושכת ואינטיליגנטית , ובאמת, בא לכם לנסות משהו רציני איתה, רק בעייה קטנה- הבחורה בתולה וחסרת ניסיון... אבל מצד שני היא גם לא "שומרת את עצמה לחתונה". פשוט לא יצא לה משהו רציני עד גיל 21. הייתם הולכים על זה?

ברור..

מבחינתי זה בערך המצב האידיאלי (בערך כי אין בעולם משהו אידיאלי באמת). זאת כמעט מראה של המצב שלי :)

פוEט

New member
נראה לי שהרבה גברים יראו בה כ

טהורה וכפרוייקט לחינוך רק שתתפוס לה אחד בעל נסיון ויהיה בסדר

Cobe Anan

New member
לא הבנתי למה הגדרת את זה כ`בעיה`.

מה כל כך נוראי בבתולין? אם היית פוגשת בחור אלגנטי, נאה, מקסים, שנון ואינטליגנט, בן 21 שמעולם לא היה מעורב בקשר רציני, היית נותנת לזה צ`אנס? היית רואה בזה בעיה? קורה שלא יוצא למצוא משהו ראוי, לא?

תסתכלי על זה כיתרון..

יש לך אמצעי מצויין לסינון בחורים. בחור רציני, איכותי ובוגר, לא ייראה בזה כזה חיסרון אצל הבחורה. הוא יידע להעריך את זה שהיא לא נכנעה ללחצים חברתיים ("בחורה בת 21, במאה ה21 בתולה?!? מי שמע על דבר כזה?") ולא התפשרה, רק כדי "להפטר מזה" בחור שפחות מבין עניין, שנבהל מבתולה, ואולי גם לא מסוגל לחכות לה (כי מה לעשות, כשזאת הפעם הראשונה שלך, את בררנית יותר, ופחות נוטה לקפוץ למיטה) ייקח את הרגליים שלו ויברח. הרווחת, לא?

בובה 1983

New member
אני בת 23 וגם אני בתולה

ויותר מזה... מעולם לא הייתי בקשר רציני, אף פעם לא היה לי חבר. ואני נראית מצויין ואני בנאדם מאוד פתוח וחברותי, ויש לי המון המון מחזרים. באמת!!! פשוט עדיין לא מצאתי את ה-אחד. אני לא חושבת שאת צריכה להגדיר את היותך בתולה כ"בעיה". להיפך, אני חושבת שהרבה בנים יעריכו את זה מאוד, למרות שאני בטוחה שיש לא מעט שגם יירתעו מהעובדה שאין לנו נסיון... אבל כמו שכתבו פה כמה שורות מעליי, אם מדובר בבחור רציני ובוגר הוא בוודאי יעריך את זה ויחכה לרגע המתאים.

lb22

New member
סתם שאלה..

האחד הזה שלך.... זה אמור להיות ההוא המושלם הזה ... אם את טיפוס כ"כ חבורתי עם המון מחזרים... מוזר שאף אחד מהמון המחזרים האלו הוא לא האחד.. אני לא יודע מה שיטת הסינון שלך של הבחורים אבל מסתבר שהיא לא עובדת טוב אם את בת 23 אם שום ניסיון באהבה... זה אולי מצביע על משהו... לא חושבת ככה?

Zoharrr

New member
היי!

אתה שופט מישהי ע"פ הודעה אחת. אין לך שום זכות לעשות את זה. וזה לא מצביע על כלום,אני מכירה נשים שהכל בסדר איתן ובגיל 27 לא היה להן ניסיון באהבה,עד שהגיע האחד שלהן. אתה רטומז בצורה ממש בוטה שמשהו לא בסדר איתה וזה לא בסדר מבחינתך.

Paranoid Eyes

New member
איזה שטויות

וזה לא מוזר בכלל. לא כל אחד/ת מוצא אהבה בגיל צעיר.. אז מה, שהיא תצא עם כאלה שלא מוצאים חן בעיניה? רק בכדי להגיד.. "יש לי חבר ועכשיו אני מנוסה?"

זכוכיות

New member
אני לא חושבת שזה מצביע על כלום,

האהבה הראשונה שלי היתה בגיל 18, אני מכירה מישהי מדהימה שמצאה את האהבה הראשונה שלה רק בגיל 30, במקרה שלנו כן נצבר ניסיון קודם- אבל בזוגיות, ביחסים, בכל דבר פרט לאהבה, היא בוחרת לצבור את הנסיון הזה רק כאשר היא תתאהב- לגיטימי.

מותק, זה היתרון היכ גדול שיכול

לך... יש שתי סוגים של בנות - אלה שפותחות רגליים בקלות ואלה שלא. עם הסוג הראשון - מבלים. את הסוג השני - מכבדים! תשמרי על עצמך , ואל תתני לאף אחד לגרום לך לעשות משהו שאת לא רוצה רק בגלל שאת חושבת שזה יתן לך יותר סיכוי איתו.

זכוכיות

New member
זה במידה והיא מעוניינת לצאת

עם אנשים כמוך. רוב הבחורים שאני מכירה, לא משקללים ניסיון מיני כחלק ממשוואת ה"ערך" וה"כבוד הראוי".

אולי יש אי שם סיני אחד בקצה העולם

שלא עושה את זה אבל רובם המוחלט של בנים שיצא לי להכיר וגם מהיכרות די קרובה עם דרכי החשיבה של הזכר הממוצע אני יכול לפסוק כי אכן זהו טבעם של בנים...תמיד יש לנו את הקונפליקט בין הרצון למישהי שזורמת, אוהבת מין ובעלת ניסיון לבין לראות בחברות (נשים) שאנחנו איתן למשהו רציני, חסודות ובתולות שנהייה הראשונים שלהן.

eithancambridge

New member
תסלח לי אם אני אופתע מגילך המתקדם?

ותסלח לי גם אני אדרוש ממך לא לדבר בשמי, כגבר לא סיני? אי לא מחפש נשים חסודות, זאת אחת הסיבות, לכך שלא פניתי לתנועת בני עקיבא בבקשה למצוא לי כלה. אם אני אחפש משהו רציני, לא יהיה אכפת לי אם היא בתולה או מנוסה, העיקר שתרצה ממני קשר רציני ולא סטוץ. לכל אחד יש את העבר המיני שלו, אתה אומר לי שזה בסדר אם אני בעל ניסיון רב, אבל לא בסדר אם היא [חס וחלילה, טפו טפו טפו, חמסה חמסה:)] לא בתולה? אשמח להסברים.

זכוכיות

New member
כמו שכתבתי לזוהר,

אני באמת מאמינה שהוא כתב מה שכתב כי הוא מאמין בזה באמת ובתמים, נורא התחשק לי לשאול אותו מאיפה היומרה לדעת מה עובר ל50% מהאוכלוסיה בראש, אבל נראה לי שכולנו עושים את זה פה ושם, זה כל מה שהוא מכיר- גם כשאני גיליתי שיש אנשים שחושבים כמוהו (והיי, אז הייתי אפילו בתולה
), בזמן שאני התבגרתי באווירה אחרת לגמרי ועם אנשים אחרים לגמרי, הייתי קצת בשוק והתקשתי להאמין, הוא גדל עם אנשים שחושבים ככה, הוא מכיר אנשים שחושבים ככה, זה כל מה שהוא יודע. לא נורא, זה יעבור לו כשהוא יחשף לקבוצות נוספות ולדפוסי חשיבה אחרים.

למעלה