הוא ביי והוא אוהב לנשק בנים.
S S u p e r S h e e p New member 21/8/05 #27 אוקי, אודליה חמודה, תקשיבי: הם סתם עושים פוזות. את יכולה לראות כמעט בכל סצינה שהיא גברים מתנשקים (כשהם לא הומואים), או נשים מתנשקות (כשהן לא לסביות). בד"כ השניים שמתנשקים הם מפורסמים, שתיכננו על זה מראש, ורק רוצים לעשות קצת צחוקיה או משו כזה. עכשיו יש קאפיש?
אוקי, אודליה חמודה, תקשיבי: הם סתם עושים פוזות. את יכולה לראות כמעט בכל סצינה שהיא גברים מתנשקים (כשהם לא הומואים), או נשים מתנשקות (כשהן לא לסביות). בד"כ השניים שמתנשקים הם מפורסמים, שתיכננו על זה מראש, ורק רוצים לעשות קצת צחוקיה או משו כזה. עכשיו יש קאפיש?
M M i c h e l l e B New member 21/8/05 #32 טוב.. חח את יכולה להכנס לשוק שוב, זאת לא הפעם היחידה שהוא עשה את זה. חע.
א אודליה טודר New member 21/8/05 #36 אוקיי...../images/Emo129.gif *דופקת לעצמי מחבט טניס בראש ומתעלפת*
ת תולעת אינדונזית New member 22/8/05 #55 מכירה את השיר אמריקן אידיוט? "Well maybe I'm the faggot America" אבל הוא לא הומו.הוא עושה את זה סתם בשביל כסף.או שנמאס לו להתנשק עם גוש שומן...
מכירה את השיר אמריקן אידיוט? "Well maybe I'm the faggot America" אבל הוא לא הומו.הוא עושה את זה סתם בשביל כסף.או שנמאס לו להתנשק עם גוש שומן...
ח חמוסה מתרוצצת New member 21/8/05 #48 עזבי אני לא אקלקל אותך.../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif אלא אם את רוצה...
י יאצוק New member 21/8/05 #51 ואותי את מוכנה...../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif דנע
ח חמוסה מתרוצצת New member 21/8/05 #52 את זה סיפור אחר../images/Emo123.gif../images/Emo163.gif אותך אני אדרדר במדרגות של עזריאלי
א אודליה טודר New member 22/8/05 #54 אני דורשת :] גם ככה אני מקולקלת. מתחתי שריר ברגל ואני מרגישה כאילו יש לי נקע ולפניי כ10 דקות עקצה אותי דבורה באצבע וזה כואב :[
אני דורשת :] גם ככה אני מקולקלת. מתחתי שריר ברגל ואני מרגישה כאילו יש לי נקע ולפניי כ10 דקות עקצה אותי דבורה באצבע וזה כואב :[
S S u p e r S h e e p New member 21/8/05 #19 ברוכהבאה.../images/Emo163.gif אני מאשהאנה בת 14 מערב הסעודית.. מה קורה?