חדשה פה:)

הרעבה עצמית לא תמיד באה מכיוון

של רצון להרזות...הו במפורש התעללות עצמית...הילדה אינה מקבלת תשומת לב מאביה:\ היא לבד...היאמרגישה בודדה ונמצאת במצוקה נפשית...היא זועקת לעזרה!היא צריכה עזרה:\...והטיפולים הפסיכולוגיים למיניהם לא יבואו על חשבון טיפול אביה.. אני מציעה לך לפנות לאבא שלה גם אם זה יעלה בחברות שלכן....לבסוף זה יעלה בחיה..

לא מסכימה בהכרח ..

קיבלתי את כ ו ל הצומת לב מההורים, 24 שעות הם בשבילי. כול פיפס קטן עם עושים, קונים, חיבה גם חומרניות וגם רגשית. ועדין נפלתי לזה, ועשיתי שטויות שהביאו להפרעות אכילה!

אני לא הכללתי:\ אני לא אמרתי לרגע

שרק ההוים גורמים לזה...אבל אצלה כנראה שזו הביעה...אין לה אמא!! |: תחשבי רגע איך זה חיים בבלי דמות נשית..ועוד אבא שלא נמצא בבית אפעם...זה כמו להיות יתומה לחיות לבד:\

Bastet

New member
תהיי שם בשבילה כמו שרק את יכולה..

תחבקי, תתמכי, להיי איתה כמו תמיד ואל תשכחי להזכיר לה כמה היא מדהימה ומיוחדת, לפעמים מילים שיוצאות מהלב הן מה שגורם לדברים להיראאות אחרת בעיניי קורבן הדיכאון ההרסני מהסוג הזה. הייתי שם. אני יודעת... בהצלחה.

בסוף היא תשתגע

היא חייבת לערב מישהו מקצועי\מבוגר...כמה היא יכולה לשאת את זה נפש/ית?? אתה יודע שזה יכול לגרום לבעיות אצלה גם?

ברור שזה עוזר...אבל לבד לתמוך זה קשה

אני תומכת באחות כזו מגיל 10..ובוא נגיד שמצבי ממש על הפנים...לא מאחלת לאפאחד..

כלנית18

New member
דחוףףףף לפנות לקופ"ח

הילדה הזו זקוקה לטיפול הרבה יותר רציני מהשיחות שאת מסוגלת לנהל איתה. היא סובלת מתסמינים מובהקים של דיכאון מז'ורי וזקוקה כפי הנראה לטיפול תרופתי. אם את באמת רוצה לעזור, זו הכתובת שאת צריכה לפנות אליה. נסי לשכנע אותה לגשת איתך ביחד לרופא/ת המשפחה בדחיפות. בהצלחה.

o0DangerTiger0o

New member
גמאני נכנסתי לדיכאון...

וכבר לא אכפת לי....אני יותר מידיי בדיכאון בזמן האחרון....וגם אני לא אוכלת יותר בכלל....גמלי אין כח לקום.... תמסרי לה שהיא לא היחידה...! ולי אף אחד לא עוזר...

© h i l a ©

New member
אפשר להגיד שנתקלתי במצב כזה לא ממזמן

אבל הוא חלף... את מתארת מצב מאוד קריתי, אני הייתי מציעה לך אחרי כל הניסיונות שלך להחזיר אותה, לצעוק עליה פשוט, לצעוק "אל תעשי לי את זה, את חשובה לי, אני אתמותת בלעדיך, יש אנשים מאחוריך שרוצים אותך מאושרת ובחיים, אל תעשי לנו את זה, תמיד אפשר לתקן את המצב" אני לא אומרת שזה יעזור, אני משארת כי פעם שחברה שלי החליטה שאין לה כוח ללמוד יותר החלטתי שאני שוברת את כל הגבולות ומצידי שנריב העיקר אני אגיד לה כל מה שישב אצלי בבטן שנה שלמה, אמרתי לה שיש הרבה אנשים יקרים שמנסים להחזיר אותה ללימודים והיא לא נותנת להם בכלל, וככה היא מאכזבת אותם ושוברת אותם. היא בהתחלה רבה איתי ואחרי יום היא באה לבית ספר ואמרה לי שהיא מצטערת ושהיא ממש שמחה שצרחתי עליה והסברתי לה דברים שהיא לא חשבה עליהם בכלל.... אני יודעת שהמצב די שונה, אבל בכל זאת כשמישהי נושרת מהלימודים בדר"כ גם מתקשר לדיכאון (וזה גם מה שהיה לה) אבל תזהרי כי יש מצב שהיא תחליט שאת לא מנסה לעזור לה ואת נגדה.. :\ מקווה שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר

אריאטי

New member
גיל ההתבגרות

חמודה החברה שלך כנראה סובלת מדיכאון ....מה שאת צריכה לעשות זה לא לדבר איתה כי הרי את בעצמך רואה שזה לא ממש משפיע עליה לפי דעתי תפני אותה אל גורם מקצועי פסיכולג יכול לעזור מאוד. יומטוב

למעלה