חדשה פה:)

crystal soul

New member
חדשה פה:)

אוקיי אז...אני חדשה... ו...אני בת 14..שומעת קין... יש לי את הדיסק שלהם H&F...ואני רוצה לקנות את UTIS... אממ התחלתי לשמוע אותם מתחילת השנה... אני אוהבת אותם(:) וראיתי אותם בלייב ארת',הם היו מדהימים רק שהקהל לא כל כך שיתף פעולה=\\ חבל אז ביי

hagayx

New member
ואוו, הפורום הכפיל את עצמו

ברוכה הבאה

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!! אבל,

איך קוראים לך לא אמרת!!
אני שרי בכל אופן
דווקא אני מאוהבת בבאדשייפט מהלייב ארת'!!!! מה השירים האהובים עליך מH&F? ואיך בכלל נחשפת לקין?. ודבר אחרון- מי אמר שאין מעריצים של קין בישראל?!?!

crystal soul

New member
קוראים לי אופיר...ווו...

ואני גם מאוהבת בבאדשייפט מהלייב ארת'!!לא אמרתי שלא...התחרפנתי כשראיתי את ההופעה שלהם..רק הקהל איכזב=\\ אממ השירים האהובים עליי מH&F...כולם בערך??אני הכי אוהבת את.. -bedshaped -we might as well be strangers -she has no time -everybody changing איך נחשפתי לקין....ראיתי פרקים מהסדרה מגרש ביתי והיה שם השירים everybods changing ו-she has no time ואהבתי את השירים אז חיפשתי אותם....ומאז הורדתי עוד שירים של קין...התחלתי ממש לאהוב אותם וזה..וקניתי דיסק וכל זה... אה וגם לא אמרתי שאין מעריצים של קין בישראל!!אני ידעתי שיש להם מעריצים פה!!

hagayx

New member
דרך מגרש ביתי

הכרתי את הלהקות הכי גדולות בעולם!!!

hagayx

New member
אני הכרתי את קין לפני

אבל סביר להניח שאם לא הייתי מכיר לפני אז הייתי מכיר דרך מגרש ביתי. והלהקה הכי גדולה בעולם שהכרתי דרך מגרש ביתי היא Augustana!!! וגם הלהקות שאמרת מעולות!

היה את SHNT בסדרה?!!../images/Emo2.gif

זה שיר שכזה לא "טלוויזיוני"..... ולכן בדרך כלל טוחנים את EC ואת SOWK, למרות שהשיבוץ של BAD DREAM בOC היה מהמם

crystal soul

New member
כה...

באמת טוחנים את EC ואת SOWK.. ו...השיר שובץ בסוף של איזשהו פרק בעונה ה-2 של מגרש ביתי...

Pure M

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מקנא בך שראית אותם בלייב ארת'
ממש רציתי להיות שם.

crystal soul

New member
אממ...

לא הייתי בלייב ארת' בלונדון...ראיתי אתזה לייב באינטרנט... דרך MSN...התרגשתי כאילו אני שם:)

יא כפרה!!../images/Emo99.gif

מה שמך? והאם הניק שלך נובע מהשיר המדהים "קריסטל בול"?
והאם את מכירה שירים של קין שהם לא בדיסיקים כי אם לא זה סגידה
ברוכה הבאה
כולם פה חמודים ושתדעי לך שקין עוד יבואו לארץ בזכותנו, את תראי

yair7772

New member
מקסימום הם יעשו לנו

איזה הופעה פרטית ככה באחד המפגשים
. (ומאחוריהם יוקרן ווורוניקה
)

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל את ורוניקה אנחנו שומרים להזדמנות אחרת.... אפשר לעשות את זה במפגש פורום הבא... ג'ניפר (איפה היא ולסלי באמת?!?!) תביא שוב את הDVD הנייד, ואני אביא את העונה הראשונה

justin9

New member
אני פהההה ../images/Emo13.gif

הייתי חולה שבוע
לכן נעדרתי
אז מה שרי יש לך את המארז של העונה הראשונה של וי מארס?

כן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היישר מאמזון!!!
כשיהיה לי זמן אני גם יצלם לכם איך הוא נראה מבפנים

למעלה