מאמזון? יעני בלי תרגום?
P Pure M New member 29/7/07 #27 ../images/Emo2.gif זונה! טוב, תקשיבי, לא יודע איפה את גרה, אבל את מזמינה אותי מחר. ולא, אני לא שואל או מבקש, אני מצווה על כך.
../images/Emo2.gif זונה! טוב, תקשיבי, לא יודע איפה את גרה, אבל את מזמינה אותי מחר. ולא, אני לא שואל או מבקש, אני מצווה על כך.
א אמבריי לנצח New member 27/7/07 #19 הדבר היחיד שיקרה מאחורי הופעה של קין זה אני, מנסה לבצע זממי בטום צ'פלין.
C crystal soul New member 27/7/07 #14 חח כה הניק נובע מהשיר קריסטל בול...=] קוראים לי אופיר... ולא ניראלי שאני מכירה הרבה שירים שהם לא בדיסקים..אבל ניראלי שיש חלק שהם לא מהדיסקים שלהם ואני מכירה. הלוואי שיבואו לארץ!O_O
חח כה הניק נובע מהשיר קריסטל בול...=] קוראים לי אופיר... ולא ניראלי שאני מכירה הרבה שירים שהם לא בדיסקים..אבל ניראלי שיש חלק שהם לא מהדיסקים שלהם ואני מכירה. הלוואי שיבואו לארץ!O_O
Y yair7772 New member 27/7/07 #13 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif גמאני הצטרפתי לפני ימים ספורים... אז לשנינו יש פה פז"מ של צעירים ואחלה להקה jimmy eat world (במיוחד השיר pain)
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif גמאני הצטרפתי לפני ימים ספורים... אז לשנינו יש פה פז"מ של צעירים ואחלה להקה jimmy eat world (במיוחד השיר pain)