חדשה פה :)

Nephthys

New member
חדשה פה :)

היי שמי אליזבטה ואני חדשה פה :) אני עוסקת בפאגאניזם כבר כמה חודשים טובים אבל עד עכשיו הייתי "החתול שהולך לבדו"... אז החלטתי להפסיק להיות כזו סוציופאטית ולהכיר עוד אנשים שעוסקים בזה בארץ :) אז...שלומות!

Justin Angel

New member
רואים? זה רושם ראשוני זה.

כינוי של אלה-אם מצרית, הצהרה על התכונות הנפשיות השליליות ותמונה עם בקבוק אלכוהול ביד. לזה אני קורה רושם ראשוני מוצלח. כולכם יכולים ללמוד ממנה.

gwizard

New member
רשמים יכולים להיות מטעים

אך אני מסכים עם הנקודה

Tatu4Taty

New member
ברוכה הבאה :)

נראה לי שאני מהבודדים כאן שלא תומכים באלכוהול. לא בריא. פויה.

Wing Chan

New member
תבוא

נשב על כמה באליטקות (גועל נפש אבל אתה שיכור תחת עד 6 בבוקר ובסופו של דבר מוצא את עצמך על איזה ספסל באמצע הרחוב
) ונשמע מוזיקה ונלך מכות עם פאנקיסטים יא!

Tatu4Taty

New member
../images/Emo6.gifתן לי לחשוב על זה...

לא.
אם זה היה תלוי בי, אלכוהול שלא לצורך דתי היה לא חוקי.

Wing Chan

New member
לאאאא

אבל אבל אבל אי אפשר לחיות בלי בירה
ועוד איזה מטאלהד, בכלל, בלי בירה נראה לי אני אמות!

gwizard

New member
ואם זה היה תלוי בי....

דווקא אלכוהול כן לצורך דתי היה לא חוקי.

gwizard

New member
בוא אני אסביר לך למה

כשאתה שותה אלכוהול זה משפיע על המוח שלך. זה גורם לחלקו להירדם. לאותו החלק שאחראי על חשיבה הגיונית, רפלקסים וגם החלק שאחראי על יצירת הבחנה בין אמיתי להזוי. יש לזה שמות מדעים, כמובן, אך הם לא חשובים כרגע. ברגע שאתה צורך אלכוהול כדי להרוג חצי מהמוח שלך ולהיכנס למצב הרוח המתאים לטקס אתה יוצר תלות בין טקס ולאלכוהול. וזה אומר שאחרי פרק זמן מסויים אתה לא תוכל בכלל להיכנס למצב רוח טקסי ללא אלכוהול. וזה רע מאוד. כי כך מהר מאוד אפשר לשרוף לעצמך את החיים (ואת הכבד, אגב). מעבר לכל ההיבטים הפיסיולוגיים והפסיכולוגיים, זה פשוט חוטא לרוח הוויקה/מאגיה. אתה בתור וויקאן / מאג אמור לשאוף להשתחרר מכל תלות שיש לך במשהו, אתה אמור לצאת לחופשי. במקום זאת אתה עושה את הטעות הכי נפוצה שיש ומחפש קיצורי דרך שאומנם נראים נפלאים בתווך הקצר, אך מאוד מאוד לא טובים בתווך הארוך. עכשיו יותר מובן ?

tontie

New member
אלכוהול לצורך דתי

יין זה דבר יקר, ומושקעת בו המון עבודה, כמו גידול כרמים ושנים של התססה. לדעתי הכוונה בלהקדיש את היין לאל היא מאוד יפה, אבל היא אבדה קצת. יין מסמל הרבה מאוד דברים מעבר לשיכרון, לא הייתי מוציא את זה מחוץ לחוק. צריך לשמור על מידה כדי שמה שאתה אומר לא יקרה.

gwizard

New member
לא דיברתי על מה יין מסמל

דיברתי על לא להשתכר בטקסים, בין אם מיין ובין אם לא. רק להבהיר נקודה: לי אין שום דבר נגד אלכוהול, אני מאוד אוהב לשתות (בעיקר בירה 8% ווויסקי טוב) ואני עושה זאת לעיתים קרובות. אבל אני מאוד נגד שימוש באמצעים משכרים כגון אלכוהול, סמים, להריח דבק וכ"ו למטרות דתיות/מאגיות. אחחח, כנראה שכהן דיוניסיוס אני לא אהיה

tontie

New member
המטרה של האלכוהול היא לשכר?

אני לא חושב שזה ככה. לא תמיד... וכששותים יין בשביל טקס דתי אי אפשר לא להתיחס למה שהוא מסמל. לא יצא לי להשתמש באמצעים משכרים למטרות דתיות, אז אני לא יודע אם אני נגד זה.

למעלה