חדשה פה :)

Tatu4Taty

New member
בהודעה למעלה

ציינת שאתה נגד היין כיוון שאנשים שעוסקים במאגיה צריכים להשתחרר מתלות. האם אתה חושב שזה תקף אך ורק לטקסים ולפרקטיקות הדתיות או גם בחיי היום יום של אלו שעוסקים במאגיה? נשמע שאתה מפריד בין שני הדברים.

gwizard

New member
אין הבדל

בין פרקטיקות דתיות לבין היום היום כי כל מה שאתה עושה ביום יום זה כבר נחשב בעייני לפולחן. החיים עצמם הם פולחן לחיים
שורה תחתונה - לא צריך להגזים.

Tatu4Taty

New member
אה...

"אני מאוד נגד שימוש באמצעים משכרים כגון אלכוהול, סמים, להריח דבק וכ"ו למטרות דתיות/מאגיות." "אין הבדל בין פרקטיקות דתיות לבין היום היום כי כל מה שאתה עושה ביום יום זה כבר נחשב בעייני לפולחן." "לי אין שום דבר נגד אלכוהול, אני מאוד אוהב לשתות (בעיקר בירה 8% ווויסקי טוב) ואני עושה זאת לעיתים קרובות." רק אני רואה את הסתירה בדברים שלך? אם תוכל להבהיר לי אותם אני אודה לך מאוד :)

gwizard

New member
שכחת לצטט עוד שורה

והיא: "שורה תחתונה - לא צריך להגזים" וכדי להבהיר ציטוט של מיםכחולים: "זה בסדר לשתות, וזה בסדר להשתמש ביין בטקס, כל עוד לא מאבדים שליטה ולא נכנסים למצב שכרות..." בדרך כלל כשאני רואה הכרזות מהסוג של: "אני משתמש באלכוהול בטקס" עולות לי אסוציאציות מאוד לא נעימות. מכיוון שאנשים בפורום זה מאוד פוליטיקלי קורקט אז אני לא אגיד שמנסיוני 99% משתמשים באלכוהול בטקסים כדי להשתכר. לא, אני לא אגיד את זה
אני מקווה כי הבהרתי את עמדתי.

מסקנה

אלכוהול זה בסדר, אבל צריך לשמור על איזון- בדיוק כמו כל דבר אחר. זה בסדר לשתות, וזה בסדר להשתמש ביין בטקס, כל עוד לא מאבדים שליטה ולא נכנסים למצב שכרות... כוס יין אחת לא עושה כלום. לפחות לא לי, ואני מאוד אוהבת להשתמש ביין בטקסים. יין מכניס אותי לאווירה חגיגית, כי אני לא שותה יין כל יום, ולא בלי שום סיבה מיוחדת. כל אחד צריך למצוא את האיזון שלו.. זה הכל

Tatu4Taty

New member
כמו שאחרים כבר אמרו

לא דיברתי על יין למטרת שיכרון. אני לא בנאדם שאוהב לאבד שליטה.

Heathen Dawn

New member
למזלי, הגורל חסך לי את ההתלבטויות

...בכך שמסיבות רפואיות אסור לי לגעת באלכוהול. נקודה. אני אפילו לא צריך להילחם בזה, כי למשל אחרי שאני שותה כוסית יין או בירה אני כבר מרגיש רע מאוד. לא חסרים משקאות יותר טובים. במקום בירה, לדוגמא, אני שותה מאלט. אין בזה מילגרם אחד של אלכוהול, וזה טעים להפליא (טעם כמו של סוכר חום).

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

במשך שנתיים אסור היה לי אלכוהול (אנטי דכאוניים, אם זה מעניין מישהו), והתרגלתי.

RainBird

New member
אולי זה ישמע לא קשור אבל יש למישהו מושג למה במאגיה בכלל (בלי קשר לוויקה, אבל זה מודגש שם יותר) יש שלב בטקס שהוא "עוגות ויין"? דבר ראשון יין מתובל בדבש הוא תרופת חירום לאנשים שמותקפים מאגית. ומדוע? היין סוגר את החושים האסטרליים. מונע ראייה אסטרלית ועוזר להתגבר על כאב מנטלי. (לפיכך שיכרות לפני טקס לא רצויה, כי היא מונעת פעולה של המוח בכיוון המאגי) במקום מסויים אלכוהול מקרקע כי הוא סוגר את אותם איזורים שיכולים להיות מותקפים. הדבש או העוגות זה מקור אנרגיה מהיר, שמחליף את האנרגיה ששלחנו ליקום. בקיצור, לאלכוהול יש מקום במאגיה.

Heathen Dawn

New member
היי ../images/Emo13.gif

גם על שם אלה מצרית וגם קוראת לעצמה חתול. קנית אותי!

Nephthys

New member
בלה בלה בלה (יש לי מצב רוח טוב)

איזה עוד נושא הייתי אמורה לכתוב? "תשובה"? נאאאאאא. קיצר, עוסקת בפגאניזם.. טוב אני יכולה לספק רק חלק מהתשובה לכך כי החלק השני חסוי :p אז עוסקת זה. טוף....הווידוי שלי. אני מכשפה. תעלו אותי על מוקד. האממ אז ככה. אמונה, פולחן, כן, גם כישוף, והרבה הרבה למידה :) מספיק טוב?

ממש לא.. ../images/Emo8.gif

מכשפה היא לא בהכרח פגאנית פגאני הוא לא בהכרח מכשף. האם את פגאנית? מה ז"א עוסקת בפגאניזם?

Nephthys

New member
לא אמרתי..

לא אמרתי שאני פגנית בגלל שאני מכשפה. זה נלווה. אני פאגאנית בגלל מה שאני מאמינה בו...

למעלה