ברוכה הבאה אני ספיר מפ"ת מקווה שתהני
S sap sapir New member 16/2/06 #17 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני ספיר מפ"ת מקווה שתהני
כ כחלולי הלולי New member 16/2/06 #37 פתח תקוה???...=][= וואלה??...איזה גונב יש מצב אני מכירה אותך??... איפה בפ"ת??..כאילו איזור כפר גנים או הדר גנים או כפר אברהם או לא יודעת מה עוד יש שם??.
פתח תקוה???...=][= וואלה??...איזה גונב יש מצב אני מכירה אותך??... איפה בפ"ת??..כאילו איזור כפר גנים או הדר גנים או כפר אברהם או לא יודעת מה עוד יש שם??.
M m i c k e y 15 New member 16/2/06 #18 ברוכית לך../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif ולא הם לא מתפרקים! אני מיכל בת 15! ודאגי באמת שיא השלמות!!
ברוכית לך../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif ולא הם לא מתפרקים! אני מיכל בת 15! ודאגי באמת שיא השלמות!!
א אלה בלה New member 16/2/06 #31 ברוכה לך ../images/Emo13.gif אני הילה חח ונראהה לךךך שמקפליי יתפרקוווו?!?!?!!??!!?
ל ליטל לוי היחידה123 New member 16/2/06 #33 תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב.. ברוכה הבאה אני ליטל היי ובקשר לשאלה שלך עם הם יתפרקו אני יפרק אותם אחד אחד!!!!!!1 ונ.ב. כמו שאלוק'ש אמרה אל תאמיני לשמועות!!!!
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב.. ברוכה הבאה אני ליטל היי ובקשר לשאלה שלך עם הם יתפרקו אני יפרק אותם אחד אחד!!!!!!1 ונ.ב. כמו שאלוק'ש אמרה אל תאמיני לשמועות!!!!