חדשה פה.

חדשה פה.

שמי משי, אמא לגיא בן חצי שנה כרונולוגי. גיא נולד בשבוע 28 (כך שמבחינת התפתחות הוא בן 3 חודשים מתוקן), אחד מתאומים (השני נפטר בגיל 15 יום) במשקל 677 גרם. עקב הלידה המוקדמת גיא היה מונשם תקופה ארוכה, עבר מספר ניתוחים במעיים (עקב זיהום חיידקי) ושהה בפגיה ארבעה וחצי חודשים קשים מאוד מאוד. היום גיא אהובי המקסים (ואני מאוד אובייקטיבית) נמצא בבית, ואני אוזרת סופסוף אומץ להתפקד כאן. לצד החרדות, דפיקות הלב והפחדים האינסופיים (עקב ההורות והמצב כמובן), אנו מאושרים עד כלות. זהו בינתיים משי של גיא

jole

New member
משי יקרה,../images/Emo104.gif

ברוכה הבאה תחת גג פורומנו. צר לי על האובדן, אך אני שמחה בשמחתכם באוחזכם את גיא. מאחלת שהמשך הדרך יהיה קל יותר. כאן בהחלט המקום לבנות בו את הקן. בים של אמהות ואבות שאכפת להם ותמיד יבואו לעזרתכם בכל קושיה, או בעיה ויצהלו בקולי קולות בכל סיבה למסיבה.
WELLCOME

odeia

New member
../images/Emo104.gif ברוכים הבאים משי וגיא

שמחים לראות אותכם ונשמח לעמוד לרשותכם בשעת הצורך.

משי יקרה

עברתי סיפור מאוד דומה לשלך, רק טיפה יותר קשה. גם עומר נולד פג (בשבוע 24 ) והיו לו בעיות נשימה מאוד קשות. הייתי בפגיה ובביה"ח כמעט 7 חודשים ועד שנתיים המשיכו הבעיות הקשות. היום עומר בן 3.5 והוא ילד מקסים ורגיל לחלוטין . בקרוב ייפתח פורום להורים פגים ונשמח לראות אותך גם שם.

ועוד משהו

גם לעומר היה תאום שנפטר לאחר 3 ימים מיום לידתו, אבל אני משתדלת לא לחשוב על זה ולא לדבר על זה.

מחכה בקוצר רוח לפתיחת הפורום

"הורים לפגים". הבטחתי אתמול לאחות האחראית בפגיה למסור לה את כתובת הפורום לכשיפתח. אין ספק שזו תהיה כתובת להורים שעוברים עכשיו את התקופה הקשה לקבל עידוד, מילה טובה ואינפורמציה שרופאים לא תמיד נותנים...(לא בכוונה כמובן!). משי

../images/Emo104.gif חברה יקרה - ברוכה הבאה ../images/Emo104.gif

טוב, אז את משי אני מכירה מפוריות והריון אחרי טיפולים, וגם מכירה "על אמת". משינקה - מאוד שמחה שעשית את הצעד הצטרפת לכאן. את תראי כמה שתהני פה. ד"א - בדקת את עניין הביטוח?
ממני ומשגיא.

שלום משי../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך גם כאן... הבנתי שרצית לדבר איתי... תתקשרי, אני זמינה בכל עת. חגית.

ברוכה הבאה|חיבוק

צר לי על התקופה הקשה שעברתם, אך אני שמחה לקרוא שעכשיו גיא בסדר ונמצא בבית. הרבה אושר, שמחה, חיוכים וצחוק, ענת.

היי משינקה

איזה כייף לפגוש פרצופים וחברים מחדש אנחנו כאן אמנם בשוליים עדיין קוראים ולומדים להכיר את כולם ליאור

יפה שלי...../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך גם כאן. האמת? בכל פעם שאני בוחרת באופציה של הפורום הזה ב"פייבוריטס" שלי , קשה לי להאמין ש... אני? הורים??? אני הורה של מישהו?????? - וואלה , בעצם אני כן...נורא מצחיק , שלא לומר - מפחיד. אני הרבה יותר "משוייכת" מבחינת התפיסה שלי לפורום "הריון אחרי טיפולים" שהוא הבית של שתינו , שלך ושלי (ומובן שחייבים לזכור שנקודת המוצא , גם של שתינו - הוא פורום "פוריות"). אבל אף על פי כן ולמרות הכל - אנחנו הורים , משינק´ה. כן כן. מאחלת לשתינו ולכל חברותינו שכאן - מי יתן ונדסקס הרבה קושיות אודות הילדודס שלנו ושלעולם יהיו אלה אך ורק קושיות "כיפיות" שאינן נוגעות לילד חולה חס וחלילה. אמן. שלך תמיד , ענת.

גלי29

New member
../images/Emo104.gif מצטרפת לברכות ../images/Emo95.gif

סיפור מרגש- ילד מרגש ומאחלת המון אושר ונחת בהמשך הדרך

משינקה , טוב לראותך פה -זו החותמת

הוירטואלית הסופית המעידה על היותך אמא!!!!!!! שלחתי לך מסר עגום לגבי יום שלישי, מקווה לראות אתכם בכ"ז בקרוב מאד!!!!!

ברוכה הבאה בצל קורתנו../images/Emo140.gif

שמחה שעברתם את הימים הקשים, בתקווה לימים טובים יותר!

למשי וגיא

ברוכים הבאים בצל קורתינו כולי תקווה שמעתה תדעו רק שמחה ואושר, זה המקום בו תוכלו לקבל תמיכה, חום ואהבה. בטח תתמכרי לכאן די מהר.... המשיכו להיות מאושרים ושמחים בחלקכם.

רותי ע

New member
ברוכה הבאה משי ../images/Emo140.gif

ווידוי קטן-אני שמחה על כל מצטרף לפורום אבל אני שמחה לצרף אותך במיוחד. עקבתי אחרי הסיפור שלך בפורום הריון אחרי טיפולים. התרגשתי איתך, בכיתי איתך והערצתי את הכוח שלך בהתמודדות עם מצבים כל כך קשים. ואני כל כך שמחה לקרוא את ההודעה שלך היום. אז מחכה לתאריך הלידה של גיא כדי לצרף אותו לימי ההולדת של שאר ילדי הפורום...

תודה לכן יקירותי על קבלת הפנים

המרגשת. רותי - גרמת לי להסמיק ולדמוע (עכשיו רק מאושר!). כשאנחנו חברים בפורום מסויים (והכוונה לפורום "הריון לאחר טיפולים"), נדמה שרק חברי הפורום קוראים את הודעות שאתה כותב. את רוב הפורום אני מכירה באופן אישי (חלק עוד מפורום פוריות) ויש מין רושם שאני כביכול כותבת מכתב לחבר או לחברה. לפעמים שוכחים שכל העולם ואישתו יכולים להיכנס לפורום ולקרוא את כל מה שאתה כותב. אז אני שמחה שיש לנו היכרות ישנה, וירטואלית עדיין. תודה על המחמאות. תארי הלידה של גיא הוא 20/9/01. משי של גיא

למעלה