ברוכים הבאים משי וגיא שתזכו לאושר ונחת ורק טוב.
א אמא של עילי New member 1/4/02 #19 ../images/Emo24.gifברוכים הבאים משי וגיא שתזכו לאושר ונחת ורק טוב.
ח חגית של אורן New member 1/4/02 #22 ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif מאוד ריגש אותי לקרוא את מה שעברתם. אני בטוחה שגיא מקסים וממלא את כולך באושר עילאי. העיקר שהוא בסדר עכשיו ומשתפתח "כמו גדול"
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif מאוד ריגש אותי לקרוא את מה שעברתם. אני בטוחה שגיא מקסים וממלא את כולך באושר עילאי. העיקר שהוא בסדר עכשיו ומשתפתח "כמו גדול"
ו ורד של שירה New member 1/4/02 #23 ברוכה הבאה, בקרוב יפתח פורום הורים לפגים ונשמח שתשתפי אותנו שם בסיפורך אני ורד אמא לשירה פגית שנולדה בשבוע 30 היום בת שנה וחודש
ברוכה הבאה, בקרוב יפתח פורום הורים לפגים ונשמח שתשתפי אותנו שם בסיפורך אני ורד אמא לשירה פגית שנולדה בשבוע 30 היום בת שנה וחודש
ט טלי של גלי New member 1/4/02 #24 ברוכים הבאים משי וגיא!../images/Emo24.gif גם אני, כמו רותי, מהעוקבות אחר פורום הריון אחרי טיפולים, וכמוה, ואני בטוחה שכמו רבים אחרים, עקבנו אחריכם, בכינו והתרגשנו. ברוכים הבאים אלינו מעכשיו, רק אושר ואהבה! טלי.
ברוכים הבאים משי וגיא!../images/Emo24.gif גם אני, כמו רותי, מהעוקבות אחר פורום הריון אחרי טיפולים, וכמוה, ואני בטוחה שכמו רבים אחרים, עקבנו אחריכם, בכינו והתרגשנו. ברוכים הבאים אלינו מעכשיו, רק אושר ואהבה! טלי.
א אילנה של יובל ומיכל New member 2/4/02 #25 ברוכים הבאים משי וגיא ../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif