חדשה- שלום
אפשר להצטרף?

Saladin

New member
את אמנם לא מכירה אותי

אבל התיאור שלך לא מתאים לי בכלל. אני לומד ולא חסרה לי תעסוקה וגם שואף להקים משפחה ולהיות בן אדם "נורמטיבי" מתישהו ובשאיפה שזה יהיה יותר מוקדם מאשר מאוחר. אבל תרגישי חופשיה לבטא את השקפת עולמך, על זה לא אתווכח איתך

אוקיי

אז כנראה לא פירשתי נכונה את דבריך, העיקר שאתה הבנת. וכן, הרגשתי צורך ל"התפרע" קצת.

Saladin

New member
רק כי לא היה לך מידע

חוץ מזה אני אשם בהטעיה. לפעמים צריך לדעת לא לשחרר כל נפיחה נפשית לפורום.

anna the best

New member
תודה!

אני תמיד חשבתי שזה עניין של טיימינג פשוט- להיות בזמן הנכון במקום הנכון, אבל איכשהו הרגשתי שאני עדיין מפספסת את זה...
מצד אחד זה באמת יכול להיות הכי מקרי בעולם כמו שאמרת, ואז אין לנו שליטה על זה. מצד שני אם אני רוצה להכיר אנשים באופן אקטיבי... איפה אפשר??? אני שונאת מסיבות או פאבים או מקומות רועשים. הרבה פעמים כשאני כן יוצאת למקומות כאלה- אני רק עם החברות שלי, ואני דבוקות אחת לשניה ולא נפרדות. רוב התחביבים שלי זה דברים שעושים לבד- ספרים, דברים שונים של אומנות... אני אוהבת טיולים בארץ, אבל בשביל לצאת אני צריכה גם אנשים... (אנשים מהסביבה הקרובה שלי לא אוהבים לטייל).
מצד שני אחד הדברים החשובים שלמדתי בדרום אמריקה זה שאנשים (ואנשים מכל הסוגים- נפלאים, נהדרים, חתיכים וכ'ו) נצמאים כל הזמן, ובכל מקום... לפעמים צריך לחכות שהם יגיעו אבל הם תמיד... איפשהו. הבעיה, פה, זה לתקשר איתם.

Elle992

New member
זה מזכיר לי קצת אותי בתקופות מסויימות

מצד אחד אני יכולה שנים להיות אדישה בצורה מחפירה כלפי המין השני, ומצד שני..פתאום שיחה או איזה משהו שקרה יכול לעורר אותי ולגרום לרצות להתעניין ולרצות להיות בקשר,

אבל אף פעם לא הצלחתי להגיע רחוק עם זה. זה נעצר איפשהו שם, נעצר וחזר לדממה. אז יפה שיש לך את הרצון הפנימי הזה שהוא לא פסק, זה חשוב.

תראי....בתור טיפוס שלא מבלה ולא מבקר במקומות ציבוריים חוץ מעבודה-בית-קניות-סידורים ופעם בשנה איזה אירוע ככה קריטי, אני לא ממש חורגת מעבר לכך. אני אומרת אולי שווה להכיר דרך חברים, שווה לנסות אולי ל"התאמץ" ולהכיר. אם באמת יש צורך ורצון פנימי חזק לכך, אולי לשקול אתר הכרויות....אולי יש איזה אתר קליל ולא כבד. ובכללי.....לפתוח את הלב והראש....לפעמים אנחנו לא שמים לב לאנשים סביבנו...אני אישית נתקלת בזה, לשים לב לאנשים סביבך. להיות עם עיניים פקוחות לראווה....לחקור ולחפש אבל עדיין לשמור משהו לעצמך

askimosi

New member
לגביי טיולים...

יש לך בפייסבוק כול מיני קבוצות.בנוסף באתר למטייל יש קטגוריה של מטיילים בארץ ותמיד מפרסמים שמם הצעה.פעם ראיתי שאירגנו קבוצה לצעירים בגילאי 20 - 25 לטיולים ברחבי הארץ,שווה לבדוק.

טיול נעים,
אסקימוסי

מנומשת27

New member
ברוכה הבאה!

אנשים - ובחורים - לא נופלים מהאוויר (אלא אם כן it's raining men, ואז לא לשכוח לקרוא לי). צריך להכיר אותם בהקשר מסוים ולפעמים גם לחפש קשר ומקומות ליצור בהם קשר באופן אקטיבי. היכן את בד"כ פוגשת אנשים? האם כאשר הקשר שאת יוצרת עם גברים נוצר בסביבה נייטרלית (נניח חוג או מקום עבודה) את מצליחה לקדם את הקשר הזה למחוזות יותר אינטימיים? או שאולי את מתקשה בכך? אולי תעדיפי להיות רשומה לאתר היכרויות? אולי הסביבה היומיומית שלך בכלל לא מאפשרת לך להיחשף לאנשים וכדאי לך לנסות למצוא סיטואציות שבהן כן תפגשי בחורים בגילך ולטעמך?

הטיול לדרום אמריקה נשמע כמו צעד חיובי בכיוון. אבל זו חכמה קטנה מאוד להכיר מישהו מחוץ לכל המסגרות והכללים שאנחנו מכירים. השאלה היא איך למצוא ולהיות בקשר כאן ועכשיו. בכ"מ, מאחלת לך בהצלחה, והנאה מהשהות בפורום.

anna the best

New member
תודה:)

כן, זאת בדיוק הבעיה- האנשים שאני כן פוגשת- קשה לי ליצור איתם קשר אישי- אפילו של ידידות...
כרגע אני די בין מסגרות- מחפשת עבודה, אין לי מושג אם במקום שאני אמצא יהיו גברים מתאימים. וכמו שאמרתי למעלה- איפה אפשר להכיר??? והשאלה גם איך להתקדם משם

zeev311

New member
ברוכה הבאה

כמו כמה כאלה שכתבו לפני, אני גם מאמין גדול בעבודה קשה. לצאת, לפגוש, לדבר בכל דרך שרק אפשר. רק אם משקיעים אנרגיה אפשר להתקדם. זה קשה, ואני יכול להעיד מהנסיון הלא קיים שלי שזה קשה, אבל אין ברירה אחרת...

arh444

New member
לכל הביישנים והביישניות

ממליצה על טיפול בפרחי באך. הם עוזרים בבעיות כאלה, לי אישית זה עוזר.

askimosi

New member
לכול הביישנים והביישניות אסקימוסי ממליץ....

על תפוחי - אדמה חמים זה משביע,מעלה ביטחון ומנחם

בתאבון,
אסקימוסי

askimosi

New member
אסקימוסי אוהב יין טוב....

הבעיה שיש מחסור בדגים(אומגה 3) בעונה הזו,אז אסתפק בנקניק

הלכתי לאכול,
אסקימוסי

askimosi

New member
ברוכה הבאה

הכי חשוב למצא מסגרת ושם להכיר אנשים שיכירו לך אנשים ואותם אנשים יכירו לך את האנשים של אותם אנשים או בקיצור להרחיב מעגל חברתי.יותר אנשים יותר סיכוי לפגוש מישהו מתאים.

בהצלחה,
אסקימוסי

למעלה