חדשה ^____^

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכן... אבל זה קליפ הופעות

שכזה... את יודעת אוספים קטעים מהופעות ושמים את זה ביחד ו-וואלה יש לך קליפ. [הייתי כל כך מאוכזבת שהם לא השקיעו בו........ :< דווקא בשיר שלי....]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאנדעת.. זו אכזבה מס2!

כי זה שיר עם פוטנציאל לקליפ אדיררררר!!! אם רק היו עוקבים אחרי המילים של השיר ועושים לפי זה.... פשוט ענק! זה יכל להיות הקליפ הכי טוב שלהם... ;;

bustedit

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה בהחלט! אני חולה על השיר הזה.. הוא מדהים! המילים שלו פשוט מצחיק במיוחד הקטע שהוא אומר " she standing up to pee" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הם היו עושים לזה קליפפפ זה היה יוצאא ממש מהמם וזה בהחלט היה יכול להיות קליפ מוצלח!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני ובן החלטנו לעשות

לשיר את הקליפ הנדרש לפני כמה זמן חח עוד לא עשינו אבל אנחנו נעשה!! [אני מקווה]. ואני אהיה החברה כמובן :] זה יהיה כיף ^___^ [למרות שאני צריכה להכנס באוטובוס X__X]

PunK RocK 1o1

New member
למי שיש את הDVD

אז נכון כשהם שרים אתSWTBM יש קליפ מאחוריהם (רואים יותר טוב מהמבט של הקהל) וזה ממש מגניב.. הם היו צריכים להוציא את זה!

Hip Hop star

New member
עם היפנים!../images/Emo6.gif

ראיתי את זה אתמול בלילה,וממש הרגשתי בהופעה..והרגשתי כאילו הם מעולם לא התפרקו.רק כשנגמרה ההופעה,פתאום הרגשתי שאני אוהבת את באסטד יותר ממה שחשבתי(לא,אני עדיין מעדיפה את מקפליי
).אבל פשוט בזמן האחרון קצת הזנחתי אותם... ואתמול קניתי את הדיוידי בטאוור רקורדס ליד הבית שלי,וגם את הדיסק מההופעה
. באמת חבל שלקחו מההופעה קטעים לקליפים של 3AM..ו-SWTBM... אבל אני חושבת שזה כבר היה בתקופה שצ'ארלי החליט לעזוב והיו בעיות..ופשוט לקחו קטעים מההופעה. ב-3am יש גם קטעים מאחוריי הקלעים בבית ה-1 וה-2...מה שאין ב-SWTBM. נמנמנמנמנמנמנמנמ...הכי אהבתי את where is the love ו-year 3000... ומאי,עכשיו הבנתי לאיזו כוריאוגרפיה התכוונת ב-sleeping with the light on...איזה חמודות הילדות,השקיעו זמן כדי ללמד את האילמים מהזה לישון ומהזה אור...חחח אגב,מישהי מוכנה להסביר לי למה בשיר fake מאט דפק ת'ראש שלו על המצלתיים של התופים?!
...כאילו למה?!
הכי הצחיק אותי בסולו של מאט,שהוא ניגש לג'יימס ומלטף לו את הראש
זה היה כ"כ לא קשור..אגב לא נתנו סולו לג'יימס...
. ואוו,אני יכולה לעשות כרגיל נאומים,אבל ממש שווה לקחת את הדיוידי,הוא ממש ממש שולט! הכי יפה היה הקטע עם המצלמות שמאט צילם... ומי ראתה את הבן ההומאי הזה עם החולצת פסים?הוא ממש היה מצחיק..היו גם סקייטרים
. ונראה לי משפט אחרון..בהתחלה עם התמונות המעופפות..איזו פתיחה הזויה זה היה..עד שזיהיתי איזה שירים שמו לפרצופים של מאט ו'צארלי..רק את ג'יימס זיהתי ישר..אבל עם מאט וצ'ארלי לקח לי שנים עד שהבנתי שלמאט עשו עיוות של WIGTSF..ולצ'ארלי עיוות ל-CTW....חעחעחעחעחעחעחע בקיצור DVD מעולה
.כך גם התוספות,שמסתבר היו לי את חלקם במחשב,לא ידעתי שזה מהדיוידי
. ניתן ציונים. ג'יימס-תרגיע את עצמך חמוד,אתה יותר מדיי נחמד וזה מפחיד אותי
צ'ארלי-אתה יותר מדיי אדיש ורציני,וזה מפחיד אותי
מאט-אני רוצה שתהיה הכריאוגרף שלי

ליטלושי

New member
למה..?

דווקא קליפ נורא נחמד..נכון שהיה יכול לצאת מזה משהו יותר טוב אהבתי לראות אותם משתגעים וקופצים..קליפ ערוך טוב לדעתי

loner in love

New member
עם כל הכבוד...

אפילו אני הייתי יכולה לערוך אותו יותר טוב במובי מייקר עריכה הכי פשוטה שיש בשביל לראות אותם משתגעים וקופצים אפשר לקנות את הדיוידי למה 2 קליפים מאותה הופעה? ועוד שירים כלכך טובים עם פוטנציאל לקליפים מדהימים...

bustedit

New member
אגב דיוידי

יש למישו מושג איפה אפשר לקנות את הדיוידי? אבל לא בצד השני של הארץ!!! ומה יש בו? הופעות שלהם וזה נכון? כמה זה עולה בערך?:-

למעלה