אז לא לקרוא לך ככה?
F Fool With Dreams New member 24/8/10 #45 אם באלך לקרוא לי קבב קראי לי קבב ../images/Emo6.gif ישלי חברות שפשוט לא מוכנות לקרוא לי אלי :S אבל חברה הכי טובה שלי(תלמדי את השם הזה. זה יהיה במבחן שלך: ), נטעלי, פתאום התחילה לקרוא לי אלי אחרי שבועיים שהיא רבה איתי על הקבב/אלי
אם באלך לקרוא לי קבב קראי לי קבב ../images/Emo6.gif ישלי חברות שפשוט לא מוכנות לקרוא לי אלי :S אבל חברה הכי טובה שלי(תלמדי את השם הזה. זה יהיה במבחן שלך: ), נטעלי, פתאום התחילה לקרוא לי אלי אחרי שבועיים שהיא רבה איתי על הקבב/אלי
2 2MayaN2 New member 24/8/10 #46 חחח נשמר בזיכרון../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif לי אף פעם לא היה כינוי בעצם בכיתה ח' חברות שלי נתנו לי איזה שם מטומטם..אבל שנאתי אותו
חחח נשמר בזיכרון../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif לי אף פעם לא היה כינוי בעצם בכיתה ח' חברות שלי נתנו לי איזה שם מטומטם..אבל שנאתי אותו
2 2MayaN2 New member 25/8/10 #51 צ'וקי../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif אין לי כוח להסביר למהXD
F Fool With Dreams New member 25/8/10 #56 חכי, חכי תכף כולם יקראו לך.... שכחתי... *מסתכלת* צ'וקי! אני חייבת לזכור את זה!!! צ'וקילה
H HeelsOverHead New member 23/8/10 #14 ../images/Emo121.gif גם אנחנו קורואת לך ככה D : אבל אין מצב שאני אתחיל לקרוא לך אלי |סנוב| התרגלתי לקבב |סנוב|
../images/Emo121.gif גם אנחנו קורואת לך ככה D : אבל אין מצב שאני אתחיל לקרוא לך אלי |סנוב| התרגלתי לקבב |סנוב|
P PerfectSP New member 23/8/10 #33 לא ידעתי שאת גם בפורום!@$#../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif או שבעצם,בזכות זה הכרתי אותך? לא יודעת,מאוחר >>" כפרעלייך
לא ידעתי שאת גם בפורום!@$#../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif או שבעצם,בזכות זה הכרתי אותך? לא יודעת,מאוחר >>" כפרעלייך
P PerfectSP New member 23/8/10 #36 אני זוכרת שהכרתי אותך בת"א../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif לא זכרתי אם זה היה ממפגש או לא... XD יש לי זיכרון של דגיג
אני זוכרת שהכרתי אותך בת"א../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif לא זכרתי אם זה היה ממפגש או לא... XD יש לי זיכרון של דגיג
F Fool With Dreams New member 23/8/10 #37 כןכן זה היה במפגש ושתינו הצטלמנו למעריב לנוער ועדיין לא שמו את זה
F Fool With Dreams New member 23/8/10 #25 מתישהו היא הציגה את עצמה בתור דלת סתם בצחוק ומאז אני קוראת לה דלת ^-^ לא שזה היה לפני שלוש שנים או משו כה? XD זה היה לפני אולי 3 ימים
מתישהו היא הציגה את עצמה בתור דלת סתם בצחוק ומאז אני קוראת לה דלת ^-^ לא שזה היה לפני שלוש שנים או משו כה? XD זה היה לפני אולי 3 ימים
F Fool With Dreams New member 23/8/10 #27 חחחח לפני כמה ימים היא הציגה את עצמה בתור דלת החלטתי לזרום ומאז היא הדלת שלי XD