חח כן גם אני מכירה אותך! תודה רבה
D danduuu New member 30/6/07 #19 אופפפפפפפפפק שילייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שמחה שהחלטת להצטרף לפה, כפרעלייך
B blacknwhite New member 1/7/07 #24 נצל"ש, אבל דניאל- הכל טוב? אתה נשמע קצת מוזר כזה, כאילו לא במצברוח טוב... או שאני סתם מדמיינת? אני פה אם אתה צריך אותי
נצל"ש, אבל דניאל- הכל טוב? אתה נשמע קצת מוזר כזה, כאילו לא במצברוח טוב... או שאני סתם מדמיינת? אני פה אם אתה צריך אותי
D dralan New member 1/7/07 #37 אמממ כן, באמת היה אתמול בערב קצת מצברוח חרא... :/ , אבל זה די עבר פחות או יותר...תודה לך
S Super Alonit New member 1/7/07 #25 וולקאם:] אני אלונה, נעים מאוד. מה את חושבת על השיר Phantom Of The Opera? (אם זו דעה שלילית אז תתכונני לאונס במפגש הבא )
וולקאם:] אני אלונה, נעים מאוד. מה את חושבת על השיר Phantom Of The Opera? (אם זו דעה שלילית אז תתכונני לאונס במפגש הבא )
L LoveYourHate New member 1/7/07 #30 חחח פנטום הוא שיר סבבה כזה.. לא אוהבת אותו כמו אחרים... שיר שאני בדרך כלל מעבירה במדיהפלייר
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #34 לא רוצים ולא רוצים ../images/Emo3.gif סתם!! בטח שכן!! איזה שירים את אוהבת? (= [רמז: אם יהיו שירים מאושנבורן או CC את תקבלי שוקולד צ'יפס ]
לא רוצים ולא רוצים ../images/Emo3.gif סתם!! בטח שכן!! איזה שירים את אוהבת? (= [רמז: אם יהיו שירים מאושנבורן או CC את תקבלי שוקולד צ'יפס ]