חדשה!

EmGee

New member
אולי תחליפי את קוטנר?

אהה שכחתי את לא יודעת מי זה...

MasTic77

New member
ני... מזה מצחיק... נקרעתי...

כ"כ קשה להיות נחמדים קצת? רק לעקוץ כל היום... בכל הפורומים פה כמעט אין אנשים נחמדים בחיי.... איזה ערסיות... ולמה לא בעצם? רעיון טוב...

MasTic77

New member
אוקיי... הבנתי את הקטע...

אתם קצת עצבניים או משהו... הבנתי אני יוריד הילוך...

Rapid נאור

New member
We Are The Knights Who Say.... Ni!

HEAD KNIGHT: We are the keepers of the sacred words: 'Ni', 'Peng', and 'Neee-wom'! The Knights Who Say 'Ni' demand a sacrifice! ARTHUR: Well, what is it you want? HEAD KNIGHT: We want... a shrubbery!!! סרט גדול גדול גדול! אחד הסרטים המצחיקים ביותר אי פעם.

MasTic77

New member
מצב קשה... אני מרחמת עליכם באמת

עצוב איזה רמה האנשים היום...

MasTic77

New member
ואגב... >

אם דוד גרוסמן הזה הוא זמר ישראלי אין סיכוי שאני אכיר אותו כי אני בכלל לא מתעניינת ולא שומעת מוזיקה ישראלית משום סוג...

EmGee

New member
תרגעי הוא לא זמר

ותאמיני לי שאני מבין דבר או שתים במוזיקה. ריהנה היא זמרת פופ, תרצי או לא.

DJ$upreme

New member
ריהאנה

מוגדרת מבחינה ג'נרית באולמיוזיק (למשל) כמי שעושה R&B. כזמרת, היא אולי לא אריתה פרנקלין אבל ווקאלית היא שרה כזמרת סול ואר-אנ-בי. אני אישית חושב שהיכולות הקוליות שלה מוגבלות אבל מבחינה סגנונית, אופי האילתורים שלה,הגוון הקולי וכו' - מעידים על זמרת עם הכשרה של סול. מפיקים אותה מפיקים של היפהופ ואראנבי, כותבים לה שירים גדולי הז'אנר, משתפים איתה פעולה אמנים כמו שון פול או ג'יי זי, והיא חתומה בדף ג'אם. ולמי שיש עוד שאלה שיבדוק במצעדי האר-אנ-בי בארה"ב ויגלה שריהאנה שם. קלי קלרקסון לא. עם זאת אין כל ספק שהיא כוכבת פופ. "פופ" הכוונה - חלק מהמוזיק ההפופולרית העולמית. אם כבר חייבים, למה לא ללכת לוויקיפדיה: Pop is contemporary music and a common type of popular music (distinguished from classical or art music and from folk music[1]). The term popular music does not refer specifically to a single genre or sound, and its meaning is different depending on the time and place. Within popular music, "pop music" is often distinguished from other subgenres by stylistic traits such as a danceable rhythm or beat, simple melodies and a repeating structure. Pop song lyrics are often emotional, commonly relating to love, emotion, or dancing. אחת ולתמיד, אין סתירה בין r&b או רוק, לפופ. ביי.

MasTic77

New member
תודה על ההסבר ../images/Emo13.gif

סופסוף מישהו שמסביר ברצינות... אבל תראה-לדעתי ריהאנה מגוונת היא שרה גם פופ אבל זה מעורב עם r&b כמו שאמרת וכל זה... השירים שלה מגוונים מאוד

DJ$upreme

New member
נכון מאוד היא מגוונת,

אבל כזמרת היא תמיד שרה סול/אר-אנ-בי, מבחינה ווקאלית. כל מקרה ברור ששיר כמו SOS נוטה הרבה יותר לפופ לבן מאשר לסול ואר-אנ-בי. הוא מבוסס על להיט פופ לבנבן וגדול מאוד. אגב SOS ריהאנה היא אחת מני רבים שמאמצים בשנתיים האחרונות סאונדים של אייטיז פופ מסונתז לתוך ה-RNB וההיפהופ שלהם. טימבלנד ופאף דדי למשל עמוק שם.

למעלה