חדשה!

ריהותם

New member
חדשה!../images/Emo13.gif

היי,קוראים לי רותם,אני ממודיעין,עוד 8 ימים 16. אני אוהבת את מקפליי בערך מגיל 13-14,והכרתי אותם מMTV Hitsכשראיתי את הקליפ של 5 Colors In Her Hair ומאז אני מכורה את האמת אני לא יודעת למה אני לא חברת פורום מאז,ולדעתי עדיף מאוחר מאשר לעולם לא,וגם כי ראיתי שבפורום הזה (בניגוד להרבה פורומים אחרים של להקות שאני אוהבת)האנשים נחמדים ומקבלים ולא מגעילים לחדשים. אין לי פייבוריט,אני אוהבת את כולם באותה מידה
בזמן האחרון אני נכנסת לפורום יחסית הרבה (כמה שאני יכולה עם המחשב נכה שלי,שכנראה ממש שונא את תפוז ובגלל זה כל פעם שאני באה להיכנס לאתר יש בעיה באינטרנט או שהמחשב מאתחל הכל
היום בבוקר נחתתי מלונדון.במהלך הזמן שהייתי בלונדון,הייתי גם בהופעה של מקפליי(אם מישהי רוצה לדעת,ההופעה בRochester Castle ב17.7.09) אני חייבת לומר שזו הייתה ההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי,ושמקפליי פרפורמרים אדירים והם מעולים בלייב,והם מצחיקים ונחמדים,וההופעות שלהם מפוצצות,הם מתים על הקהל שלהם ו...טוב,אני חושבת שהרבה מכן יודעות את כל זה.. עכשיו,אני לא אומרת את כל זה כדי להתרברב ולומר "אני הייתי בהופעה של מקפליי ואתם לא" כי זה לא הקטע שלי,ואני חושבת שזה מטומטם לבוא ולעשות דבר כזה. המטרה שלי היא שבגלל שהייתי בהופעה הזו,לעשות כמה שאני יכולה כדי להביא אותם לארץ. אני חושבת שלכל אחת שאוהבת את מקפליי מגיע להיות בהופעה שלהם,(וגם לכל אחד שאוהב את מקפליי,למרות שאני משערת שאין כאן בנים)ובעיקר,אני מאמינה שכן אפשר להביא אותם לארץ,כי הרבה אמנים (טובים יותר או פחות,כל אחת ודעתה) באו לפה,ואיך אפשר בלי דוגמת הטוקיו הוטל אפילו שבקושי הכירו אותן לפני שהם באו הצליחו להביא אותן,אני מאמינה שגם מקפליי יכולים לבוא,וגם אמנים אחרים. עכשיו אם יש גופים (לא יודעת אם הם פועלים בפורום או בנפרד,אבל בהנחה שיש חלק שפועלים גם כאן,אני רוצה ליצור קשר)שמנסים להביא אותם לארץ,ורציתי לחבור אליהם כדי לעזור ולהביא את מקפליי לארץ. אז אם יש כאן בנות שפועלות כדי להביא אותם לארץ הייתי רוצה לדעת מי אלו,כדי שאני אוכל ליצור איתן קשר,ולפעול למען המטרה. אם אין בפורום הספציפי הזה גופים שפועלים לטובת ההבאה של מקפליי לישראל אני בכל זאת אשמח לדעת איפה יש. מקווה שאני אשתלב מהר(בכל זאת,בכותרת רשום שאני חדשה...)ואם אני לא משרשרת טוב,אני מצטערת,אז פשוט תאמרו לי איך.
וסליחה על החפירה,בד"כ אני לא כזו חופרת
רותם

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif ברוכה הבאה רותם ../images/Emo70.gif

אמ קוראים לי שני , ב 14 מחיפה , ודאגי הפייבוריט שלי D: בקשר למה שאמרת , כל הפורום נתרם להבאת מקפליי לארץ . ואנחנו מאד מנסים ! המפגש הקרוב גם נעשה סרטון שקשור , אולי תבואי ?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אריאלה נחשונים 13 דני
[email protected]מסן אם באלך... אנחנו נמצאות בפרוייקט עכשיו (אם אפשר לקרוא לזה פרוייקט) של לפרסם את מקפליי בארץ... אנחנו עושות חולצות של מקפליי ומסתובבות איתן כאילו אני לא ממש מבינה~אני פשוט זורמת אם כולן~ את מוזמנת למפגש פורום שלנו אם את רוצה והשתלבות מהירה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

חתיכת חפירה לחדשההה XDDDD סתםםם ברוכה הבאההה כמובןןן
עמית 16.8 מוחעחעחע ראש העין פייבים דאגי& דני
אמממ זה ממש יפה מצידך שכתבת את כל זה! והאמת שכמעט כולן פה משתפות פעולה עם כל העניין של הבאת מקפליי לארץ, בנות פה העלו מלא רעיונות אדירים שיכולים לעזור להעלאת המודעות בארץ למקפליי ואת צודקת שמגיע לכולן לראות הופעה של מקפליי! שמחה שנהנית מההופעה שלהם הלוואי ותהיה לכולנו הזדמנות כזאת
אזז...שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימהה
~תמונה אקראית~

../images/Emo109.gifהיי וברוכה הבאה :O

דבר ראשון אני רוני בת 16 מחיפה:) דבר שני, וואו! אני כ"כ מקנאה בך. לונדון, הופעה של מק, גאאאאאאד
ובקשר לפירסום שלהם בארץ-אנחנו עושות כל מה שאנחנו יכולות כדי להעלות את המודעות שלהם בישראל, במפגש פורום האחרון (שהיה מיני מפגש, בקרוב יהיה אחד גדול בת"א, את מוזמנת לבוא ולהכיר את כולנו
אנחנו מאוד נחמדותD: ) צילמנו סרטון-ברכה לכבוד היומולדת של טום ~17.6~ בעקבות סרטון אחר שטום פירסם בטוויטר (את יודעת מה זה?
אתר כזה עם עידכונים על החיים...ולהרבה מפורסמים יש אותו כולל מקפליי) ערכו לנו אותו ממש יפה והתחלנו לפרסם אותו בטוויטר, עד שטום ראה אותו והגיב לנו!
עוד דבר מרגש מהטוויטר זה שהארי בכבודו ובעצמו כתב למעריצות פה "Shalom Israel!" אחרי שקרן (מהפורום) חפרה לו על זה הרבהXD אה כן במפגש שנעשה בת"א אנחנו גם עושות חולצות משותפות של מקפליי עם עיצוב שנכין
אנחנו פונות לראש 1 ומעריב לנוער שיפרסמו עוד ועוד עליהם ואם הבנתי נכון יש בנות שמתקשרות לאיים עליהם
טוב חפרתי גם אבל זה ממש בקיצור של מה אנחנו עושות למען המטרה המקודשתD: תהני!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאהה D:

אני יובבל , 15 וחצצי ^^ אני גם הייתי ממוודייעין עד לפניי שבועים
איזה בצפר את ? :) השתלבות מהיירה שתיהיה לךך :) דרך אגב , איזה כיייייייף לך שהיית בהופעה של מק ^^ הלוואי עלי *-*

m o r 1 0 2

New member
ברוכה הבאה רותםDDD:../images/Emo168.gif

אני מור,16 מהמרכז
חח,אחלה חפירה
וואוו,אני ממש מקנאה בך!!! אני כ"כ מתה להיות בהופעה של מקפליי!@#$%^&!@#$%^& עעאעאעא,באמת סחטיין
ובקשר להביא אותם לארץ,את כ"כ צודקת,אנחנו באמת חייבות לעשות משהו עלמנת לקדם את כל זה,תבואי למפגש ונוכל לעשות הרבה דברים ולעלות רעיונות בקשר לזה... שתהיה השתלבות מהירה ונעימה

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif ברוכה הבאה :)

אני לידור בת 15 וחצי מחולון פייב > דני :) בקשר ללהביא את מקפליי לארץ, כל הפורום מתגבש בשביל להביא אותם לארץ. ואנחנו נהפוך עולמות עד שנצליח, תאמיני לי D: תכנסי הרבה לפורום כל פעם בערך אנחנו מעלות רעיון חדש בשביל להביא אותם לפה:) לא הייתי בפורום הזה המון זמן אבל עכשיו אני חוזרת ובגדול XDD השתלבות מהירה
.

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

א.אני.כל.כך.מקאנה.בך.
היית בהופעה של מקפליי! ועוד בלונדון! אע.כייף לך. וחוץ מהפורום הזה יש בלוג בשם מקפרוג'קט, שעושה גם מלאאא דברים כדי להביא אותם לארץ קישור לבלוג:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=585892 הו.ואני שניXDD בת 12 מראשון.DD: והפייבים שלי הם דני ודאגי.:)

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

היי רותם..ידעת שיש לך שם יפה?!?!?XDD היי.. אני רותם,מראשון לציון ועוד פחות מחודש יומולדת..(25 ימים אבל מי סופר...XD) הפייב שלי הוא טומי..|ריר|
מקווה שתשלבי במהירות..

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif ברוכה הבאה רותם! ../images/Emo24.gif

אני ליאת, בת 15 וחצי, והפייבוריט שלי הוא הארי
אני שמחה שנהנית בהופעה שלהם ^^ חבל שלא יצא לך לפגוש אותם אח"כ - היית יכולה להגיד להם משהו על הארץ
אבל לא נורא. זה בסדר לפתוח הודעה חדשה כשאת מודיעה שהצטרפת, אבל את ההודעות האחרות תצטרכי לשרשר למקום המתאים או לשרשורי אוף. השתלבות מהירה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifברוכה הבאה רותם ../images/Emo6.gif

אני קרן, 13 וחצי, נחשונים (חור ><), דאגי
השתלבות מהירה ונעימה

../images/Emo84.gifשאלוווום D:

מאי , כמעט 14, דני ודאגי
אמג איזה כיף לך שהיית בהופעה שלהם *___* , בטח כ"כ התרגשת !#$^^^% אהעא גמאני רוצה
בקיצור, בקשר לכל מה שאמרת על להביא אותם בארץ כל הבנות פה כבר ענו לך ואני מקווה שהבנת :) מסן אם באלך :)
[email protected] השתלבות נעימה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif היייייייייייייייייי D:

אני ספיר, בת 14 וחצי, בת ים, פייבס דאגי ודני D: קודם כל אני מאחלת לך שתהני פה ותשתלבי מהר :] ואני כ"כ מקנאת בך שהיית בהופעה שלהם !#$^&&U% וואו, כיף לך D: וכל הכבוד שאת ככה מעלה ומזכירה את זה ככה , לא מזמן חשבנו שצריך לעשות משהו, אז פתחנו קבוצה לפורום שזה סוג של פרויקט שלנו שנקרא: ForuMcIsrael . יש לנו קבוצה בפייסבוק: ForuMcTeam Israel טוויטר: ForuMcIsrael אימייל: [email protected] במפגש האחרון כמו שאמרו לך עשינו סרטון ליומולדת של טום. במפגש הבא אנחנו מתכננות להוציא חולצות שכולן יהיו תואמות ואז ככה זה יראה מאוחד ונבוא איתן למפגשים. והפרויקט הבא שלנו ~שעדיין לא דיברנו עליו~ הוא להוציא מדבקות של מקפליי עם כתובת הפורום וכתובת הקבוצה שלנו ולהדביק ברחבי ישראל שאנשים יוכלו לראותם ונוכל לנסות לפחות להביא את מקפליי למודעות. אני למשל ואני בטוחה שיש עוד הרבה בנות כמוני לא הכרתי את מקפליי מוקדם ופספסתי המון, הכרתי אותם לפני שנה מעיתון ראש1 ודרכם אנחנו גם ננסה להביא את מקפליי למודעות. מפגש הבא חשבנו להכין שלטים של מקפליי וללכת לאולפן השקוף שיראו בטלוויזיה מה מעריצי מקפליי עושים כדי להביא אותם לארץ ויחשבו "אולי כדאי לשמוע כמה שירים" וזה יכול לעזור לנו גם. מפגש שעבר גם הכנו שלטים של "McFLY Come To Israe" וביקשנו מאנשים בעזריאלי להצטלם עם השלט, ככה יצא לנו אולי 200 תמונות של אנשים עם זה ותכננו לחבר הכל ביחד ושלוח להם בטוויטר אבל זה עדיין לא יצא לפועל >.< טוב חפרתי, אני אפסיק XD בעיקרון יש עוד המון דברים שאפשר לעשות פשוט צריך שיתוף פעולה ורעיונות. חח תהניי פה !@#@%$#^#$& ~אקראית~

../images/Emo109.gifבקשר לאולפן השקוף

טכנית ערוץ 24 זה של המוזיקה הישראלית אז אני לא חושבת שהם יתעניינו במוזיקה לועזית כלשהי או במקפליי..אז זה יהיה די מיותר, וכבר היה מפגש אחד שהוא לא בת"א ולא בטוח שכל הבנות יכולות להגיע לבת ים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הכוונה הייתה ש..

נכון כשמצלמים אנשים מבחוץ ואז רואים אותם בטלוויזיה? אז זאת הייתה הכוונה שיראו שלטים של מקפליי ויוכלו גם סתם לשמוע על השם הזה.. ואמ, זה גם הייתה סתם הצעה:]

UltraViolet3

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifברוכית../images/Emo24.gif

אני ויאולטה , 14 , נהריה . דאגי ודני
השתלבות מהירה

למעלה