חדשה!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifרותםםם D:

ברוכה ברוכה!:] אני צור.מחיפה,הפייב הוא דנילשס החמוד :] חח כן אנחנו באמת מקבלים פה אנשים בנחמדות.בפורומים אחרים הגישה היא יותר כמו "פח.הם חדשים.הם לא ראויים ליחס של כבוד." ^^ דונט וורי.את תשתלבי מהר :]

ריהותם

New member
אני חושבת

שחוץ מזה שהגישה שלהם היא מסריחה,גם אם מישהו לא מהפורום בא ושואל שאלה ששאלו הרבה פעמים ישר כולם מתנפלים עליו שיבדוק בהיסטוריה,שזה גם משהו שאני לא אוהבת,ולא חושבת שיקרה פה. תודה:)

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח

אצלנו הרוב מתעצבנים רק אם לא משרשרים טוב,אחרי שהסבירו מלא פעם איך לשרשר אבל זה לא כולם,ולא תמיד תהני פה :]

../images/Emo175.gifוולקאם רותם!../images/Emo24.gif

סתיו,13 וחצי, גינות שומרון (יישוב ליד כפר סבא),דאגלס הסקסי הזה!
איזה כיף לך שהיית בהופעה שלהם!!%&^#@$!@#^@% בא לי גם כל כך!!*____________*
לגבי כל מה שאמרת על להביא אותם לארץ וזה אז כבר בנות ענו לך אזז אני לא ימשיך לחפור על זה :] מסן אם בא לך: [email protected]
שתיהיה לך השתלבות כיפית ונעימה!!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo62.gifשאאאאאאאאאאאאאלום. [:

גם אני חדשה מלפני כמה ימים D: רות, עוד חודשיים 14, פייב טום הסקסי
, חיפה ~ אני לומדת עם צורקעלך
~ מסנ - [email protected] אייסי - 480348349

McLife135

New member
../images/Emo55.gifההיי ../images/Emo9.gif

לילך . 14 . גינות שומרון [ כמו מאי וסתיו ] . דני
מסן - [email protected] תוסיפי אם באלך :) טוב אני לא אחפור כי את כבר בטח יודעת מהתגובות הקודמות
גאד אני כ"כ מקנאה בךך!! להיות בהופעה של מקפליי זה פשוט חלווםם! הלוואי על כולנו כאן
ובכלל , לונדדון!! בריטים!! מבטא בריטיי!! בנים בריטים מהממים וסקסיים עם מבטא בריטי!!
השתלבות מהירה וכיפית

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אני כ"כ מקנאה בך!! הלוואי שהייתי יכולה להיות בהופעה שלהם!! ליאור, בת 16 וחצי, מאוהבת בדני!!
השתלבות מהירה ונעימה!

ריהותם

New member
D:

רציתי לומר קודם כל,תודה לכולן על הקבלת פנים הנעימה:) ודבר שני,אם מישהי רוצה להוסיף אותי,אז המסנג'ר שלי זה [email protected] (מי שכתבה לי את המסנג'ר שלה בתגובות הוספתיBTW) ויש לי גם פייסבוק,אז מי שרוצה שתבקש אותו:)

ריהותם

New member
במנוע חיפוש בפייסבוק תרשמי

Rotem Peretz ואם רשום למטה Rabin High School אז זו אני:)

mcfly6

New member
ברוכה הבאה רותם../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שלום:) אני נועה בת 12 מאזור(חור ליד חולון) [: פייב:דאגיי והאריי
לגבי מה שאמרת,כל הבנות בפורום מתאמצות כדי שהן יגיעו. נקווה שהם יבואו:) השתלבות מהירה ונעימה

למעלה