חדשה

ronpos

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

היי קוראים לי רון אני רוכבת בחוות קופל 5 שנים, מתחרה בטרייל קלאס ירוקי 15 על לובה (סמוקי) מקווה להשתלב :] זהו...

ram ram

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo13.gif

אני רם.. בת 15.. רוכבת בחוות עמק הבוקרים
מתחרה על ג'ונה
[ג'וני דייקירי] בריינינג עד גיל 15, ריינינג עד גיל 18, קאטינג ירוקי וקאטינג נוער...
השתלבות מהירה...

R E L 007

New member
היי..!

היי אני אריאל.. ממ רוכבת 3.5 שנים ושבוע שעבר התחלתי בקופל..!!!!!!!
ממ.. אצל מי את לומדת.? וד"א לובה היא פחות או יותר הסוסה הכי מותק בעולם..! מתה עלייה.!

ronpos

New member
אממ...

אני רכת אצל כרמל ישראלי... קודם רכבתי אצל אלון אבל הוא עזב....

R E L 007

New member
באמת?! גמאני...

היא כזאת חמודה! ואני מכירה את אלון.. הוא בן דוד של חברות...

Ruf Lil RusGal

New member
סופסוף עוד ווסטרנית!../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

היי... אני גל בת 14.5... יש לי חצי פנסיון על לוקה---> מתחרה עליה בריינינג 15 ירוקי ואולי פלז'ר או הרסמנשיפ... נראה כבר... בת כמה את? השתלבות נעימה

הייי..חחח..

ברוכה הבאה..אני מתן בן 15..אני רוכב בחוות הרלב בכפר נטר ווסטרן כמובן..סוסה שאני משכיר ואני מתחרה עלייה בקאטינג נוער וקאטינג ירוקי..אממ זהו ניראה לי..בת כמה את?

ו ו ו .....

טוב אני מתנצל מקרב לב על התמונה הזאת..דיי כמה אפשר?!?טוב אז זה לא להרבה זמן אני עוד כמה ימים יקבל את התמונות שלי באימון ואת הסרטון מהמקצה..ויהיה סבבה..חחחח אז סליחה מראש..

stary1

New member
שלום לך

אני שחף, בת 17 ומגדלת סוסים. השתלבות נעימה פה..

מוריה42

New member
ברוכה הבאה!!

היי..אני מוריה בת 13..רוכבת בכפר שמואל..השתלבות נעימה!!

fliperit

New member
הייי

אני נגה, בת 18, רוכבת בחוות גיא, ומקווה להתחרות על הסוסה "שלי" בסוף העונה (אם ידחו לי את הגיוס)

היי

אני עמית. בת 15 אני רוכבת בחוות אלונים. אני מתחרה על הסוסה שלי (פיינטית) בריינינג. בת כמה את? כמה מזן רוכבת? ומה השם משפחה?

ronpos

New member
../images/Emo13.gif

את יודעת שאני מכירה אותך.. הייתי מלא עם אופיר ערן אם את זוכרת אותה... ואני גם מכירה את הסוסה שלך עוד מלפני שהיא הייתה שלך... כמו שאמרתי אני בת 13 וחצי מתחילה ת'שנה החמישית שלי ושם המשפחה שלי פוסטלניק (שם ארוך..)

בטח שאני זוכרת את אופיר

את הבלונדית שהיית באה איתה לחווה? כשהיא עוד הייתה אצלנו..!?

למעלה