כהה... :]
S Smart Little Lena New member 25/4/07 #15 היי לחדשה..חח.. קוראים לי שחר, אני רוכב בחוות אמיר - מושב באר טוביה כבר בערך חמש וחצי שנים....ווסטרן!!..היי גם אני עובד על טרייל קלאס..!!זה כזה מעצבן אותי המקצה הזה !!!!..בהצלחה לך!
היי לחדשה..חח.. קוראים לי שחר, אני רוכב בחוות אמיר - מושב באר טוביה כבר בערך חמש וחצי שנים....ווסטרן!!..היי גם אני עובד על טרייל קלאס..!!זה כזה מעצבן אותי המקצה הזה !!!!..בהצלחה לך!
ק קפלניתתת New member 26/4/07 #22 היי לך =]] אני שיר, בת 13 וחצי רוכבת אינגליש במרחב הפתוח בכפר שמואל... ויש לי נייטמר התמכרות נעימה שתהיה לך...
היי לך =]] אני שיר, בת 13 וחצי רוכבת אינגליש במרחב הפתוח בכפר שמואל... ויש לי נייטמר התמכרות נעימה שתהיה לך...
A AnGi14 New member 26/4/07 #23 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif היי אני ליאור בת 13 [מטר 60 חח היום מדדו אז התלהבתי חח ] רוכבת בבן שמן דרסז' ואני מגדלת 6 סוסות [3 בוגרות ו3 סייחות] השתלבות מהירה וממכרת [למה ממכרת??] ואמ...בת כמה את?
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif היי אני ליאור בת 13 [מטר 60 חח היום מדדו אז התלהבתי חח ] רוכבת בבן שמן דרסז' ואני מגדלת 6 סוסות [3 בוגרות ו3 סייחות] השתלבות מהירה וממכרת [למה ממכרת??] ואמ...בת כמה את?
S shirli0811 New member 26/4/07 #25 היי מתוקה (( ../images/Emo39.gif אני שירלי וייס, רוכבת כ-6 שנים, כרגע ב"חוות הסטייל" התחרתי בעונה הקודמת ובתחילת העונה הזאת בקפיצות.... [מקווה לחזור לתחרויות עונה הבאה ב"ה].. שתיהיה לך השתלבות מהירה והתמכרות נעימה..(((
היי מתוקה (( ../images/Emo39.gif אני שירלי וייס, רוכבת כ-6 שנים, כרגע ב"חוות הסטייל" התחרתי בעונה הקודמת ובתחילת העונה הזאת בקפיצות.... [מקווה לחזור לתחרויות עונה הבאה ב"ה].. שתיהיה לך השתלבות מהירה והתמכרות נעימה..(((
S SoosKatan New member 26/4/07 #26 ברוכה הבאה היי רון, אני ליאור, רוכבת בגליל ים תכירי, זאת רוקיטה [הלבנה בערך] -> השתלבות נעימה
ר רוכבת צעירה המקורית New member 26/4/07 #27 הי../images/Emo9.gif אני שחר יש לי 2 סוסים ג'ינג'י ופרננדו אני רוכבת בחוות צח ומתחרה דרסג השתלבות נעימה ג'ינג'י שמן
הי../images/Emo9.gif אני שחר יש לי 2 סוסים ג'ינג'י ופרננדו אני רוכבת בחוות צח ומתחרה דרסג השתלבות נעימה ג'ינג'י שמן
כ כל עולמי סוסים New member 26/4/07 #28 שלום ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14 רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר השתלבות נעימה
S segev 007 New member 28/4/07 #31 ברוכה הבאה...../images/Emo8.gif היי אני שגב בן 14 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש (כניראה) בקרוב סוס..... השתלבות נעימה וכפית.....
ברוכה הבאה...../images/Emo8.gif היי אני שגב בן 14 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש (כניראה) בקרוב סוס..... השתלבות נעימה וכפית.....