(:|=(:
E E j L o L y A a New member 13/3/07 #1 חדשה ../images/Emo140.gif שלום קוראים לי אלה, אני בת 13 וחצי רוכבת בחוות ג'וקי קלאב כבר 7 שנים......
ס סוסים רצים בנשמה New member 13/3/07 #3 ברוכה הבאה! אורי כורכבת ווסטרן 7 שנים רינינג וטרייל כלאס... בבאר טוביה.. בת 14 השתלבות מהירה!!!
כ כל עולמי סוסים New member 13/3/07 #4 שלולום ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14, רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר השתלבות נעימה
T The Bitter End New member 13/3/07 #5 ברוכה הבאה=] אני יעל, בת 14, וכרגע בהפסקה מרכיבה. יאאאאא את רוכבת על שלגיה![ג'ויה, ג'ויה].
T Ticklish New member 13/3/07 #10 היי אלהה מה קורה? זו ליאור... ברוכה הבאה מאמי! חחח גמני חדשה=) השתלבות נעימה, וטוב שנזכרנו אה? אוהבת תמיד!
היי אלהה מה קורה? זו ליאור... ברוכה הבאה מאמי! חחח גמני חדשה=) השתלבות נעימה, וטוב שנזכרנו אה? אוהבת תמיד!
M Made in C h i n a New member 13/3/07 #11 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני מורן ויש לי את אפולו מרוכבים במושבה
G gili600 New member 13/3/07 #16 welcome!! אני גילי, בת 13 וחצי דרסז'ניקית מהמרחב הפתוח (כ"ש אימפריה ) אין סוס וגם לא יהיה בזמן הקרוב השתלבות מהירה והתמכרות נעימה
welcome!! אני גילי, בת 13 וחצי דרסז'ניקית מהמרחב הפתוח (כ"ש אימפריה ) אין סוס וגם לא יהיה בזמן הקרוב השתלבות מהירה והתמכרות נעימה
O Ontario R Z Y H New member 14/3/07 #30 וואי מזל שכתבת איך קוראים לך, כי כבר שכחתי מה השם שלך באמת..... אהמ **רמז**רמז** אהמ.... מספיק מומחש??????^ ^
וואי מזל שכתבת איך קוראים לך, כי כבר שכחתי מה השם שלך באמת..... אהמ **רמז**רמז** אהמ.... מספיק מומחש??????^ ^
E E j L o L y A a New member 14/3/07 #42 |הדגש|רייצ'|סדגש| את מזה מוזרה!!!!! לא הבנתי את ה**רמז**רמז**.... מזה לא זוכרת את השם שלך???? (את מזה מוזרה בזמן האחרון!!!!!)
|הדגש|רייצ'|סדגש| את מזה מוזרה!!!!! לא הבנתי את ה**רמז**רמז**.... מזה לא זוכרת את השם שלך???? (את מזה מוזרה בזמן האחרון!!!!!)