חדשה

ברוכה הבאה..

אני מתן בן 14 וחצי רוכב ווסטרן כבב 5 שנים..וכרגע בחוות הרלב בכפר נטר..(אני יהיה שם לעוד הרבה זמן!!!חחח)

שכחתי להוסיף..

אני מתחרה העונה בקאטינג לצערי רק בקאטינג אבל יש לי סוסה שהיא יודע רק קאטינג אהה ואולי גם קצת טרייל(בעצם ניראה לי שלפתוח את השער של הפרות זה לא נחשב טרייל..חחח..)קוראים לה ליידי פולאריס ואנחנו מקווים להצליח בתחרות הקרובה!!!הנה תמונה..

חחחחחח ברור!!!

ואיייי בגלל שיש לי תחרות עוד שבוע ועדיין לא עשיתי מקצה (כאילו באימונים)אני חייייייייב ללכת היום למרות שאני חולה!!!!!!!!!!(יש מצב שיש לי חום)..אבל אסור לפספס אימון!!!!מה איתך יש תחרות בקרוב?

The Bitter End

New member
חחחח אני מעדיפה

להעביר את השיחה למסרים, כי זה עושה אי סדר בפורוםD: אז.. מסר או משהוD:

horses my life

New member
איך היא דומה לדיילייט

רק שדיילייט עם רעמה וזנב שחור וקצת הצבע הפרווה שונא אבל הן דומות או שזה הוא כי יש להם את אותו הפרצוףףף חח מגניב

ram ram

New member
:-O ../images/Emo46.gif מה זאת החוצפה הזאת?!!!

זה המרקצה שאני צילמתי..!!!!!!

ram ram

New member
איזה מין חוצפה זאת?!!!

סתם מותק.... שתתחברי דברי איתי... אני צריכה שתלמדי אותי...

חחחח זה הכי שולט בארץ!!!!!

אבל כן ולא..כאילו דיי לצערי כי הייתה לי אפשרות לקחת סוס שיודע גם ריינינג וגם קאטינג אבל לא עשיתי את זה..למזלי.... ואני דיי חדש בקטע של הקאטינכ כאילו אני עושה רק חודש אז אני מאמין שעם תחילת הליגה אני יותר ויותר יכנס לזה ויותר יהנה אבל אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב קאטינג אני חושב שזה יותר כיף מריינינג..אז בקיצור..חחח..זה לא כל כך לצערי זה רק בגלל מה שכתוב בהתחלה..שיוו תראו איזה סלאק יש לו במושכות(בשפה של המאמנים)

2eye

New member
:]

איזה שווה P: אתה עושה קאטינג
ו"סלאק"?? מה זה?

חחחחחחח יוו זה כיף!!!

אמממ סלאק זה חופש מוחלט במושכות..שאין לך מגע עם הפה של הסוס...אם אתה מושך אתה לא מגיע לפה של הסוס והסוס עושה את כל העבודה לבד בלי עזרה\כיוון של הרוכב...וסלאק נותנים לסוסים שיודעים את העובדה מצויין ורוצים לעבוד עם הפרה..

ברוכה הבאה

היי...אני עמית. אני בת 14 וחצי ואני רוכבת ווסטרן
בחוות אלונים. אני רוכבת ריינינג וקצת קאטינג כבר כמעט 4 שנים. יש לי סוסה פיינטית גזעית שעוד מעט בת חמש, ואני מתחרה עלייה. השתלבות מהירה ונעימה

אמ...

העונה אני כנראה לא אכנס...אבל שנה הבאה אני אמורה להתחרות גם בקאטינג. עכשיו אני עושה מדי פעם שאני באה לרכב ועושים...(בשבועיים האחרוים יצא פעמיים). עכשיו בגלל עונת התחרויות נתרכז יותר בריינינג.

למעלה