החתימה שלך מושי מושלמת.
M michalie XD New member 16/3/08 #23 הלווווווווו אני מיכל 13 ו-11 חודשים עוד מעט יום הולדתתתתת מיהוד (גם כן חור ) פייבס דני ודאגי השתלבות מהנה נ.ב איי לייק יור ניים
הלווווווווו אני מיכל 13 ו-11 חודשים עוד מעט יום הולדתתתתת מיהוד (גם כן חור ) פייבס דני ודאגי השתלבות מהנה נ.ב איי לייק יור ניים
S sweet shir New member 16/3/08 #25 ליאנושששש אשכרה שמעת בקולי!! XDDDD אגב, נסטיה כתבה את כל זה? חחחחחחחחחחח כי זה ממש לא הסגנון כתיבה שלך
ליאנושששש אשכרה שמעת בקולי!! XDDDD אגב, נסטיה כתבה את כל זה? חחחחחחחחחחח כי זה ממש לא הסגנון כתיבה שלך
S sweet shir New member 16/3/08 #29 חחחחחחח צפוי. רגע, ליאן, אז למה אמרת לי בפלא' שאת לבד?! O_O" למרות ששמעתי אנשים לידך!
Y Yu vi New member 16/3/08 #26 ברוכה הבאהDD:../images/Emo85.gif יובל, 15, טום3> תהני פה D: סמאגניבה את שאת חברה של שיר ונסטיה. XDDDDDD
ברוכה הבאהDD:../images/Emo85.gif יובל, 15, טום3> תהני פה D: סמאגניבה את שאת חברה של שיר ונסטיה. XDDDDDD
N NoNo xD New member 16/3/08 #30 ../images/Emo110.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif נועה , 13 , מרכז פייב כולם השתלבות מהירה [:
../images/Emo110.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif נועה , 13 , מרכז פייב כולם השתלבות מהירה [:
T TomiSh XD New member 16/3/08 #33 WELCOME ( תום \ תומי .. בת 15 וחצי מאיזה חור ליד רחובות :] פייב דאגגייש
ע עמית love דאגי New member 16/3/08 #34 ../images/Emo24.gifברוכה הבאהה !!../images/Emo24.gif עמית 15 וקצת חור במרכז..ראש העין...ששש !!! אל תגלי !! XDDDD פייב דאגילישס המדהימישס !! XDD השתלבות נעימה ומהירה ~מה שבטוח יקרה~
../images/Emo24.gifברוכה הבאהה !!../images/Emo24.gif עמית 15 וקצת חור במרכז..ראש העין...ששש !!! אל תגלי !! XDDDD פייב דאגילישס המדהימישס !! XDD השתלבות נעימה ומהירה ~מה שבטוח יקרה~
ה ה א ל י מ ה XD New member 16/3/08 #35 הו, סופסוף ליאן XD את לא מכירה אותי, אבל אני מכירה אותך מספיק.. אפילו הופעת לי בחלום לאיזה שתי שניות, אם שיר לא אמרה לך XDDDD בכל מקרה, ברוכה הבאה D: אני דרור, בת 16 והפייב שלי הוא דאגי. תהני לך כאן ^^ ~ מקווה שלא נבהלת ממני XDD ~
הו, סופסוף ליאן XD את לא מכירה אותי, אבל אני מכירה אותך מספיק.. אפילו הופעת לי בחלום לאיזה שתי שניות, אם שיר לא אמרה לך XDDDD בכל מקרה, ברוכה הבאה D: אני דרור, בת 16 והפייב שלי הוא דאגי. תהני לך כאן ^^ ~ מקווה שלא נבהלת ממני XDD ~
B baril New member 17/3/08 #36 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכה D: אריאל 14 וחצי הרצליה טום השתלבות נעימה ^__^;
L Lex 1 New member 17/3/08 #38 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אלכס 17 וחצי טום. גם לי יצא לשמוע את שמך עולה פה ושם בפורום חחח העיקר שהצטרפת בסוף השתלבות מהירה ונעימה! :]
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אלכס 17 וחצי טום. גם לי יצא לשמוע את שמך עולה פה ושם בפורום חחח העיקר שהצטרפת בסוף השתלבות מהירה ונעימה! :]