חדשה

באיה

New member
חדשה../images/Emo70.gif

שלום לכולם
תסלחו לי
על השגיעות כתיב, וזו הסיבה שלא כתבתי עד עכשיו בפורום. ב 2/12/01 ימלאו חמישה חודשים מאז הניתוח LAP BAND בוולפסון. ניתח אותי פרופסור קייזר - יבורכו ידיו. לא היו לי אף פעם סיבוכים, ולא הקאות, מלבד התקעות לפעמים. רק בהיותי בבית החולים נודע לי על הפורום, ומאותו היום אני הקוראת הנלהבת שלכם. אני אשה בת 62, גובהי 1.50 מ´ ומשקלי לפני הניתוח היה 98 ק´. כיומ אני שוקלת 80 ק´ לאחר הורדה של 18. הדיאטנית שלי מרוצה מאוד, אך אני כרגיל כמו כולם - לא! ידוע לי שבגילי הירידה יותר איטית, אך כמובן הייתי רוצה לראות יותר קילוגרמים שנושרו. בחודש אחרון ירד לי רק שני קילו, וזה מעצבן. קראתי את כל כתבי העדוד שלכם, אך המוח מסרב לקבל. קראתי על המפגש, אבל התביישתי לבוא. אולי יש ביניכם מישהו קרוב לגילי? ביי בינתיים

gal33

New member
חצי ממך בגיל, אבל מותר לברך אותך,

נכון? אז ברוכה הבאה. שיהיה הרבה בהצלחה. נשמע לי שאת מצליחה אחלה. גל

סיסה

New member
שלום לכולם

שלום לכל החבריה שמי סיסה אני אחרי הטבעת ב-40 יום ואחרי ניפוח. מרגישה טוב נאשמח לענות ולעזור. יום נעים סיסה

RomiVais

New member
היי באיה - ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה וכל הכבוד על הירידה היפה במשקל!! אני בטוחה שאת לא כל כך מרוצה, אבל את תראי שעם הרבה סבלנות והתמדה עוד המון קילוגרמים ינשרו ממך!!
כעיקרון, אני בדיוק עשיתי חישובים, ועברנו את הניתוח באותו השבוע. ואני ירדתי "רק" 19 קילו. גם אני לא מרוצה, אבל אין מה לעשות, אומרים "לאט אבל בטוח"!!! אני קצת רחוקה מגילך (21) אבל אני ממש ממש לא חושבת שזה מה שצריך להרחיק אותך מאיתנו. אנחנו מקבלים פה בברכה את כוווווווווווווולם!!! אני מקווה שלא תתביישי להגיע למפגשים באים שלנו, ומקווה שתמשיכי לכתוב. המון המון בהצלחה בהמשך הדרך, ושיהיה לך לילה טוב, רומי

באיה

New member
רומי

כמצופה, את תומכת וחמודה, כמו היתר. זה מחמם את לבי. אשתדל להיות יותר סבלנית (לא בטוח),אבל, עם העידוד שלכם בטוחני שאתגבר. קראתי כאן במשך החודשים על המון עצות, שבין היתר עזרו גם לי. עכשיו אם מותר לי, גם אני רוצה לשחרר עצה קטנה לאלה שסובלים מעצירות. לפי עצתה של הדיאטנית, לארוחת בוקר שלי (קורפלקס + חלב + 2 כפיות גבינה) אני מוסיפה 2 כפיות "סובין חיטה". אפשר להשיג אותה בכל חנות טבע. הסובין מוסט את פעולת המעיים ומאוד עוזר, לפחות במקרה שלי. אפשר גם להוסיף עוד כפית סובין במשך היום ליוגורט או פרילי, ובכלל לכל דבר נוזלי קר או חם. בודי תאמרו איכסה, אבל מתרגלים לכל דבר בפרט כשרואים תוצאות. וכמו שאמר פעם רוויקו, אני מצטטת "זה לא קל, אך מי אמר שהחיים קלים". בנוסף, בערב, אני משתדלת כמעט כל יום, לאכול פרי הדר, ויותר מכל 1/2 אשכולית עם כפית. כך זה יותר טעים. אם עזרתי לפחות לאדם אחד, אהיה מאושרת. להשתמע באיה

מירי,

New member
עיצה שאני קיבלתי...

ממישהי שהיתה בפורום עוד בימי יואל.. ברנפלקס במקום קונפלקס והאמת שאני ממש התאהבתי... (אני אוכלת אותו כל ערב עם שלי) ועכשיו לשאלתך , כפי שראית אנחנו כאן מכל הגילאים , האם ההתמודדות שונה בגלל הגיל? אולי רק ההתיחסות כמו לדברים אחרים... הגיל לא אמור להשפיע על ההתיחסות שלנו... אני אשמח מאוד שתישארי איתנו ואל תבושי לבוא ולהפגש איתנו!

lir42

New member
ברוך הבא לפורום

והמון המון בהצלחה וכל הכבוד לתושיה שלך שלך לירי

SARA120

New member
שלום באיה../images/Emo20.gif

אני בפורום בערך שבוע ותמיד חשבתי שאני הכי מבוגרת. אני בת 46 ועברתי ניתוח כמו שלך באסותא. אני חושבת שירדת נפלא
. אשמח מאד לשקול אחרי 5 חודשים 18 קילו פחות. חלום חיי להיות רק שתי ספרות במשקל. אז יופי! והאם ההרזיה הורידה מכמות הכסף שהוצאת קודם על תרופות?מענין לשמוע. בידידות,שרה

באיה

New member
הי שרה

תודה על המחמאות.במידה מסוימת, אני לא מוציאה פחות על תרופות, מפני שלא סבלתי מחלות מסוכנות כגון סכרת או לב. ברור שאם לא הייתי עושה את הניתוח סביר להניח שהייתי מקבלת אותם. הבעיה העיקרית אצלי זה לחץ דם גבוה, שכעת ירד פלאים, ובעיות בגב התחתון. לא יכולתי כבר לעמוד על הרגליים, לא כל שכן לעשות הליכות למיניהם. בירידה לקניות, הייתי נחה על כל ספסל שבדרך. אז אמרתי לעצמי, מספיק עם זה! צריך לעשות משהו. לפני שלוש שנים הברכיים בגדו בי לחלוטין, ובדרך מעבודה כאשר ירדתי מהאוטובוס, לא יכולתי להגיעה הביתה כמה בלוקים מרוב כאבים. שבוע שכבתי בבית, ונזקקתי לזריקות קורטיזון על מנת לחזור לתפקד. גם אז עוד לא עלה הראיון של הניתוח. כל העת חשבתי לתומי שאני לא מתאימה לקריטריונים. לא לקחתי בחשבון שהמשקל שלי לאומת גובהי הוא מאוד גבוה. הראיון של הניתוח תמיד היה בראש, אבל לא פרץ את גבולות המחשבה. לכן כאשר פניתי לפני חצי שנה בערך לרופא המשפחה, הוא לא סירב והפנה אותי ישר לוולפסון. כאת אני מרגישה מצוין. התרופה ללחץ דם ירדה בכמות לפעם ביומיים, אך התווספו ויטמינים, כך שמבחינת ההוצאות זה כמעט הינו הך. הכי חשוב שאני מסוגלת היום ללכת בלי לעצור לנוח. בהליכה היומיומית שאני עושה למטרת כושר גופני, אני אפילו כבר לא זקוקה לגרב האלסטית בברכיים. אני פשוט מאושרת. אבל, (תמיד יש אבל) ניתוח שכזה אפילו שבלפרוסקופיה, הוא צעד גדול, וגם גודל הציפיות ממנו. אני רוצה להגיעה לאותו משקל כשייתי נערה. מצחיק לא? אבל אני בכל זאת מקווה וההמתנה מורטת עצבים. בכל זאת הציפיות שלי מתגמדות לאומת סיפורים שאני קוראת כאן, ומקווה למען כולם שיצליחו מבלי להיתייש.צהריים טובים לכולם וגם לך שרה ביי באיה

באיה

New member
הוספתי עוד

כתבה, אבל זה נמחק לי. אין לי כח לחזור עליה שנית.בפעם אחרת ביי

מירי,

New member
אבל עכשיו את אישה

אני לא יודעת איך היית כנערה , אבל אישה לדעתי צריכה קצת עיגול בגוף - לא להיות שמנה אבל בהחלט לא עם גוף נערי.. כן מצפים לקום מהניתוח ולהשיל ביומיים את כל הקילואים - לא ! גם הניתוח דורש מאיתנו משטר , ובמיוחד LAP-BAND , אבל אני רואה שאת ממש בדרך הנכונה אני "רק" בת 32 ובחודשיים הראשונים הורדתי "רק" 17 קילו... אבל עכשיו קצת יותר משנה אחרי אני עם כמעט 60 קילו פחות...

באיה

New member
כל הכבוד לך

מירי.אני אגלה לך סוד, שגם כנערה הייתי כבר די עגלגלה. אבל אז הייתי 1.57 גובה עם משקל של 57-60 קילו, והיום אני 1.50 עם נעליים (מה לעשות, מתקצרים עם הזמן). רצוני להגיעה למשקל של 55 ק´, ולזה נדרש ממני להוריד עוד כ 25 ק´. כמו שלאדם גבוה ומלא קשה גם לנמוחים זה אותו הדבר. הכל יחסי. וגם הגיל מהווה קצת מחשול. מירי, האם הגעת כבר ליעד, ואם לא כמה חסר לך?

ronnymp

New member
היי באיה - חדשה אבל ותיקה ../images/Emo8.gif

אז קודם כל - ברוכה המצטרפת ולגיל - ממש אין שום משמעות רובנו פה נעים בגילאים של 22 - 40 - בערך אבל ..... יש גם שני משתתפים בערך בני 52 איתנו כאן . את תהיי המבוגרת ביותר - ואולי תזכי למינוי "האמא של הפורום"
מתאים לך
העיקר שתהיי איתנו - ותאמיני לי , שלכולנו יש את אותם הבעיות - למרות הבדלי הגיל אז שוב - ברוכה הבאה והמצטרפת אלינו ובאמת שתרגישי איתנו חופשי חופשי - מבלי לייחס חשיבות לגיל רוני

באיה

New member
בהחלט מתאים

לי, רציתי לומר מקודם שלקחתי את הבכורה משרה, ושאני מתנצלת. שוב תודה לכוכם על התמיחה, לא רוצה לציין שמות כדי לא להשמיט מישהו. ושוב סליחה על שגיעות כתיב שעושות לי בושות. אך את קשה לי כבר לתקן. האויל מהסמלים כרגע לא יוצאים לי עד שאתקן את המחשב, אחבק אותכם במילים חמות באיה

שלגיה**

New member
ברוכה הבאה באיה

כמו שכולם כתבו לא נותר לי להוסיף שהמכנה המשותף של הפורום הוא ניתוחים להגבלת קיבה,מעקף וקיבה וכל ניתוח שמסייע לנו לאכול בצורה שונה ממה שאכלנו עד כה. השוני המאפיין את הפורום הוא גילו של כל אחד ואחד מאיתנו וכמובן עוד הבדלים נוספים. נשמח להיות כאן בשבילך ושתהיי כאן בשבילנו. שלגיה

ורד *

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifלבאיה||

קבלי מכולנו הרבה הרבה
כולנו באותה סירה, והגיל לא חשוב כמו התרגיל העיקר הבריאות. גם אני שוטטי בפורום יותר מחודש לפני הניתוח עד שהעזתי לפתוח את הפה, פחדתי פחד מוות מהניתוח ומצאתי כאן אוזן קשבת ויד מושטת, ולא אגזים אם אומר, לאורך כל שעות היממה. ורד.

באיה

New member
לורד החמודה

תודה לך על מילות העידוד. כולכם ממש נחמדים, אין מילים. תודה לכולכם, לילה טוב באיה

למעלה