חדשה

היי באיה ברוכה הבאה.

שלום לך אני בן 52 .עברתי את הניתוח לפני 11 חודשים אצל ד"ר סובחי lap-band ירדתי במשך 1/2 שנה 50 ק"ג והגעתי למשקלי הרצוי של 95 ק"ג (גובה 192 ס"מ) הטבעת אצלי פתוחה מאז הניתוח לא עשיתי הצרה של הטבעת.תמשיכי לכתוב בפורום אל תתבישי לבוא למפגשים אני בטוח שתמצאי שם הרבה חברים שיעזרו לך עזבי את הגיל את בטח צעירה ברוחך וזה מה שחשוב.אז בהצלחה בירידה במשקל סופשבוע נעים ושקט....

כל הכבוד לך קובי - יש לי שאלה../images/Emo20.gif

אלייך ... אני מתלבטת בין ד"ר אבי נוח באסותא לבין ד"ר סובחי באיכילוב אמרו לי שד"ר נוח שם את ה"פורט" באמצע וד"ר סובחי שם את ה"פורט" בצד זה דבר שלא ידעתי ואם זה נכון אני אוותר על ד"ר נוח ואהמר על סובחי. 1. האם זה נכון ? 2. עברתי srvg לפני יותר מ 3 שנים , הניתוח לא הצליח , הטבעת הוצאה והסיכות אמרות "להתמסמס" במשך הזמן, הייתי אצל ד"ר סובחי שנה אחרי כיוון שרציתי לעבור "לאפ -בנד" אצלו אך בזמנו הוא שלח אותי למנתח שביצע בי את הניתוח בטענה שמי שהתחיל הוא יסיים (בגלל הסיבוכים וגם בגלל שאז הניתוח לא היה בסל הבריאות )- שאלתי : האם יש לך מושג אם עכשיו אני אוכל לבקש שד"ר סובחי ינתח אותי - אני בשום פנים ואופן לא חוזרת למנתח הקודם אפילו אם אצטרך לשלם באופן פרטי והאם נכונה העובדה שעכשיו אפשר לבחור איזה ביה"ח שאני רוצה למרות עברי (כלומר, למרות שעברתי ניתוחים קודמים במקום אחר...?!?!?!) אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה ומתוך ידע ולא השערה כי אני לפני החלטה לסיום - כל הכבוד על הירידה המדהימה ובקרוב אצלי........ (אני צריכה לרדת 60 ק"ג כדי להגיע למשקל האידיאלי ... 175 ס"מ , 135 ק"ג) תודה מראש ובהצלחה בהמשך

לעוד מעט דודה שלום.

לצערי אין לי תשובות מדוייקות על השאלות ששאלת.אני נותחתי אצל ד,ר סובחי באופן פרטי באסותא דרך חברת הפניקס שם אני מבוטח דרך מקום העבודה.ד"ר סובחי מנתח באיכילוב ושם התור ממש גדול מחכים כשנה לניתוח, אולי רוייקו יוכל להסביר לך ולתת תשובה מדוייקת לשאלות או שבפורום בוואלה תשאלי יש ישיר את ד"ר סובחי שמנהל שם את הפורום.בכל מקרה בהצלחה במה שתחליטי סושבוע טוב ושקט.

batl

New member
שלום באיה

אני בת 42 ורק חודש וחצי אחרי הניתוח הורדתי 10 ק"ג והדרך ארוכה היום אני שוקלת 90 ק"ג ואני רוצה לברך אותך על הצטרפותך לפורום אנו בונים קבוצת תמיכה שנפגשת ב-27 בדצמבר בספריית בלפר ברמלה רחוב הרצל פינת ויצמן 1 ברמלה בשעה 19.00 נשמח לראות אותך!! ראי זאת כהזמנה אישית

למעלה