היי. סבבה.D: מאיתך?^^
X XxdarlingOdangerxX New member 9/7/07 #21 ../images/Emo7.gifתרגישי טוב! כן, ואני מנחשת שגם את, נכון?^^
F Fall Out Liel New member 11/7/07 #25 ברוכה הבאה לפורום 1710!../images/Emo168.gif ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
I itzikch New member 11/7/07 #26 גם חדש !! באתי מהפורום של אינקובוס אבל אני עדיין שם קוראים לי איציק בן 21 מנס ציונה !!! הייתי אמור להיות היום במפגש אבל התפקשש בגלל שאני עובד ..
גם חדש !! באתי מהפורום של אינקובוס אבל אני עדיין שם קוראים לי איציק בן 21 מנס ציונה !!! הייתי אמור להיות היום במפגש אבל התפקשש בגלל שאני עובד ..
I itzikch New member 11/7/07 #27 NOFX באים לארץ ../images/Emo32.gif http://news.walla.co.il/?w=/202/1135040
S ScreamingForSomethin New member 11/7/07 #43 אהה אבל אבל../images/Emo223.gif זה בדיוק כשNIN מגיעים.. כאילו מכריחים אותי לבחור או זה או זה [או לא שניהם ולטוס למיוז באוקטובר ]
אהה אבל אבל../images/Emo223.gif זה בדיוק כשNIN מגיעים.. כאילו מכריחים אותי לבחור או זה או זה [או לא שניהם ולטוס למיוז באוקטובר ]
F FallOutGirl New member 11/7/07 #47 ../images/Emo80.gif אבל לנופקס יש כמה תאריכים. אז יום אחרי NIN הם בת"א אומשהו.. לא יודעת. נופקס לא מעניינים אותי חחח
../images/Emo80.gif אבל לנופקס יש כמה תאריכים. אז יום אחרי NIN הם בת"א אומשהו.. לא יודעת. נופקס לא מעניינים אותי חחח
S ScreamingForSomethin New member 12/7/07 #49 יום אחרי זה יותר גרוע..../images/Emo223.gif לחזור הביתה בבוקר בקושי לישון ואז שוב לנסוע לת"א ואני לא יסע עד חיפה בשבילהם.. הם אחלה להקה אבל לא יותר
יום אחרי זה יותר גרוע..../images/Emo223.gif לחזור הביתה בבוקר בקושי לישון ואז שוב לנסוע לת"א ואני לא יסע עד חיפה בשבילהם.. הם אחלה להקה אבל לא יותר
G GD ROCKS New member 11/7/07 #48 יו מגניב ^^ אני כלכך שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נורא מקווה שלא יבטלו בסוף, ושאני לא סתם מתלהבת כמו לפני איזה חצי שנה שפירסמו את אותה הידיעה.
יו מגניב ^^ אני כלכך שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נורא מקווה שלא יבטלו בסוף, ושאני לא סתם מתלהבת כמו לפני איזה חצי שנה שפירסמו את אותה הידיעה.
B bloody marey New member 11/7/07 #28 הגיע הזמן שאני אצטרף לא? חח ועוד אחרי שהייתי היום בפיקניק XD אז.., מור 16 ולא 13 התקבלו אותי?
R Rose131 New member 11/7/07 #30 יאאא אני מכירה אותך!!!1 נראה לי ששאלתי אותך איזה שלוש פעמים מי את, לא? ברוכהבאה