יואב בארי הגאון >> ><" תודה, תחת. ולי יש 17 וחודשיים היום! XDD על החצי יומולדת לאב יו.
L Lex 1 New member 8/10/07 #16 יואב בארי הגאון >> ../images/Emo47.gif ><" תודה, תחת. ולי יש 17 וחודשיים היום! XDD על החצי יומולדת לאב יו.
יואב בארי הגאון >> ../images/Emo47.gif ><" תודה, תחת. ולי יש 17 וחודשיים היום! XDD על החצי יומולדת לאב יו.
ד דדפפננהה New member 8/10/07 #18 ברוכה ../images/Emo24.gif אני דפנה, עוד כמה שעות חוגגת 14 (אני לא מאמינה שזה כבר הגיע! בכל מקרה, השתלבות נעימה
ברוכה ../images/Emo24.gif אני דפנה, עוד כמה שעות חוגגת 14 (אני לא מאמינה שזה כבר הגיע! בכל מקרה, השתלבות נעימה
ס סיוווני XD New member 8/10/07 #20 היי דנננה ^^ אני סיון בת 16 - י'א גמני מאיזה חווור במרכז הנקרא שוהם - אחת מתוך 4 יאייי :] הפייב שלי הווא - דנייי 3>
היי דנננה ^^ אני סיון בת 16 - י'א גמני מאיזה חווור במרכז הנקרא שוהם - אחת מתוך 4 יאייי :] הפייב שלי הווא - דנייי 3>
J just orr New member 8/10/07 #21 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif היי אני אור, וגם אני בת 15 ^^ פייב- דנייייי אל תדאגי, את תשתלבי תהני כאן
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif היי אני אור, וגם אני בת 15 ^^ פייב- דנייייי אל תדאגי, את תשתלבי תהני כאן
Y Yu vi New member 8/10/07 #25 ברוכה הבאה^^'../images/Emo85.gif אני יובל, 14.5 פייב טומיייייייייי 33> ".......Do you mind...? It's a wedding....." XD
ברוכה הבאה^^'../images/Emo85.gif אני יובל, 14.5 פייב טומיייייייייי 33> ".......Do you mind...? It's a wedding....." XD
ח חצמבוש New member 8/10/07 #29 ברוכה הבאה^_______^ אני פאני בת 14 מראשון פייב דאגי כי פשוט הורג אותי הטמטום שלו מיום ליוםXD
S Sivan McFLY New member 8/10/07 #30 ../images/Emo210.gif הלוווווו דנה גירל!!../images/Emo6.gif וולקאם! אני סיון, מחרתיים [!!!!] אהיה בת 15, מחיפה! =) הפייב שלי הוא.... דניאל ג'ונס מאוהב| אוייייי מותקמותקמותקקקקקקק את תשתלבי!! אל תדאגי!! כולנו היינו חדשות פעם DDD:
../images/Emo210.gif הלוווווו דנה גירל!!../images/Emo6.gif וולקאם! אני סיון, מחרתיים [!!!!] אהיה בת 15, מחיפה! =) הפייב שלי הוא.... דניאל ג'ונס מאוהב| אוייייי מותקמותקמותקקקקקקק את תשתלבי!! אל תדאגי!! כולנו היינו חדשות פעם DDD:
R RisForRAT New member 8/10/07 #31 תודה כולם ^^ נראה לי שאני באמת אשתלב פה מהר.. אה, ושכחתי - דני תודה על הלינק לאמרבלה! שברתי את הראש מאיפה להוריד את זה..
תודה כולם ^^ נראה לי שאני באמת אשתלב פה מהר.. אה, ושכחתי - דני תודה על הלינק לאמרבלה! שברתי את הראש מאיפה להוריד את זה..