נסלח לך. הפעם
T TheOnlyBada New member 19/9/10 #8 ../images/Emo202.gif נעים להכיר! היי, אני אירנה, וגם אני חדשה יחסית חיחיחי בהצלחה ^^
N NoAmItA ChAn New member 19/9/10 #10 ברוכה הבאה! DD: אני נעם, בת 17-חודש-הבא-18 מת"א השתלבות מהירה ונעימה~! ^___^
Q QueenCryBaby New member 20/9/10 #14 אוה את מהפורום של ג'וני! גם אני שם, אני פשוט לא מגיבה יותר מדי, בעיקר קוראת
N NoAmItA ChAn New member 20/9/10 #15 יאפוש DD: אני שם כבר כמה שנים טובות, אבל בזמן האחרון אני גם כבר בקושי כותבת, ונכנסת לשם לעיתים רחוקות \: והאמת שהכינוי שלך דיי מסגיר XDDDDD
יאפוש DD: אני שם כבר כמה שנים טובות, אבל בזמן האחרון אני גם כבר בקושי כותבת, ונכנסת לשם לעיתים רחוקות \: והאמת שהכינוי שלך דיי מסגיר XDDDDD
T TicketToRide New member 20/9/10 #28 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif אני נעה .. תבלי
H Hadar way New member 21/9/10 #33 היייי../images/Emo13.gif אני הדר/רובי וכו' וכו' ולפי השרשור גיליתי שאת יותר קטנה ממני (ועוד כמה אנשים [יאי]) אני מרגישה מיוחדת סתם, בכל מקרה, בהצלחה ותהני בפורום
היייי../images/Emo13.gif אני הדר/רובי וכו' וכו' ולפי השרשור גיליתי שאת יותר קטנה ממני (ועוד כמה אנשים [יאי]) אני מרגישה מיוחדת סתם, בכל מקרה, בהצלחה ותהני בפורום