אם כבר שמות יפים אנהאי זה שם מהמם זה נסיכה אינדיאנית.
א אנומה מליש New member 11/5/05 #32 אני מכירה אחת שקוראים לה תות ודווקא לא מרביצים לה בבצפר...יש גם אחת שקוראים לה דולפין (בת של איזה מפורסמים) לה דווקא כן מרביצים. ויש את משי (דמאט) הבת של רמי וריטה, אלוהים המפורסמים האלה...מה ניסגר איתם?
אני מכירה אחת שקוראים לה תות ודווקא לא מרביצים לה בבצפר...יש גם אחת שקוראים לה דולפין (בת של איזה מפורסמים) לה דווקא כן מרביצים. ויש את משי (דמאט) הבת של רמי וריטה, אלוהים המפורסמים האלה...מה ניסגר איתם?
ר רותמיתXD New member 10/5/05 #8 זמבי נטע שלומלך! אני רותם. ואני חוששת שיש לי פיגור שכלי אבל לא מגלים לי... =\ ואם בא לך לדבר אז מסנג'רי. [email protected]
זמבי נטע שלומלך! אני רותם. ואני חוששת שיש לי פיגור שכלי אבל לא מגלים לי... =\ ואם בא לך לדבר אז מסנג'רי. [email protected]
ס ספוקיש New member 10/5/05 #19 הלווו את ! מה קורה ? ממצב ? איזה יופי שאת כאן איתנו !!!!! =] תחושי בבית !!! חחחח ברוכית הבאית !!! =] אני סיון מכפר סבא בת 15 מסינג'ר איי מייל אייסי ..?רק תגיד ~! חחחחח השתלבות נעימה ! לאאאב יו ! באבבבבא שלי !!!
הלווו את ! מה קורה ? ממצב ? איזה יופי שאת כאן איתנו !!!!! =] תחושי בבית !!! חחחח ברוכית הבאית !!! =] אני סיון מכפר סבא בת 15 מסינג'ר איי מייל אייסי ..?רק תגיד ~! חחחחח השתלבות נעימה ! לאאאב יו ! באבבבבא שלי !!!