ברוכה הבאה (: אני טובי, בת 17 מירושלים
M made in love New member 7/5/06 #26 יכול להיות שאת מפורום GD?../images/Emo13.gif הכנוי שלך מוכר לי, והוא גם שיר של גרין דיי וזה...
F Felix dude New member 7/5/06 #29 כפי שאתה יכול לראות, הכינוי שלה הוא Extraordinary Girl 8 8... זה אומר שיש מינימום שמונה כאלה, אני חושבת. וזאת בת.
כפי שאתה יכול לראות, הכינוי שלה הוא Extraordinary Girl 8 8... זה אומר שיש מינימום שמונה כאלה, אני חושבת. וזאת בת.
H Hezi The One New member 8/5/06 #31 חחח מה קשר 8 כאלה? מה היא לא יכולה לשים סתם 8? אם אני לא טועה 8 זה המס' מזל שלה או משו ובטח היה אקטרורדינרי גירל רגיל...
חחח מה קשר 8 כאלה? מה היא לא יכולה לשים סתם 8? אם אני לא טועה 8 זה המס' מזל שלה או משו ובטח היה אקטרורדינרי גירל רגיל...
F Felix dude New member 7/5/06 #21 שלום=]] אני רותםפליקסרקוןשמן ו.. זה, אני עוד מעט בת 15, גרה ררררחוק ממך.. ואני נכה. אז אל תצחקי עליי. יאא קונים לי מחר כסא גלגלים בוורוד נוצצצץץץ!!!
שלום=]] אני רותםפליקסרקוןשמן ו.. זה, אני עוד מעט בת 15, גרה ררררחוק ממך.. ואני נכה. אז אל תצחקי עליי. יאא קונים לי מחר כסא גלגלים בוורוד נוצצצץץץ!!!
M made in love New member 7/5/06 #25 חלילה לצחוק../images/Emo3.gif רגע רגע...אכפת לך להסביר לי משו? איך לעזאזל כולם יוצרים חתימות כאלה?!
F Felix dude New member 7/5/06 #28 סתם היה לי משעמם באיזה שיעור שהיינו במחשבים. אז מצאתי כלמיני סימנים כאלה שיש בוורד.
ו וואחאד ראש New member 7/5/06 #23 אני אישית ממליץ על להוריד את כולם מהאימיול חחחחחח אממממ ברוכה הבאה אני ערן מר"ג.....ועוד מעט חוקי וואיייי איזה כיף
אני אישית ממליץ על להוריד את כולם מהאימיול חחחחחח אממממ ברוכה הבאה אני ערן מר"ג.....ועוד מעט חוקי וואיייי איזה כיף
M made in love New member 7/5/06 #24 חחח../images/Emo3.gif אני לא מורידה שירים:X חוץ מכמה חטאים קטנים העונים לשם 'שירים של שייגעצ'. חחח עוד כמה זמן אתה חוקי? מזלט מראש
חחח../images/Emo3.gif אני לא מורידה שירים:X חוץ מכמה חטאים קטנים העונים לשם 'שירים של שייגעצ'. חחח עוד כמה זמן אתה חוקי? מזלט מראש
ו וואחאד ראש New member 7/5/06 #27 חחחח תורידי תורידי....אני דיג'יי וכ אני דיג'יי וכל הדיסקים שלי צרובים ! חחחחח ואותי באמת יכולים לתבוע על זה .....מי יתבע אותי אני אטביע אותו ?!!! חחחח סתם זה רגע של סטלה אמממממ ב-17.6 אני אהיה חוקי
חחחח תורידי תורידי....אני דיג'יי וכ אני דיג'יי וכל הדיסקים שלי צרובים ! חחחחח ואותי באמת יכולים לתבוע על זה .....מי יתבע אותי אני אטביע אותו ?!!! חחחח סתם זה רגע של סטלה אמממממ ב-17.6 אני אהיה חוקי