ברוכה הבאה אני צליל 15.9 מבאר שבע...
A AvtipuS New member 22/12/06 #9 אהלן רעז,16 וחצי,צפון. שמעת את הכוס הכולה בשירותרום? נכון זה היה ביצוע מעולה?
מ מרת מאיה New member 22/12/06 #11 חה! את בת דודה של דוד של בת דודה של בן דודה של סבתא רבא שלי או משהו כזה
S SRonush New member 22/12/06 #13 כן, משהו כזה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לנו קשר משפחתי! אנחנו קשורות אחת לשניה בדם! |פקאצה| מוחעחעחע!
כן, משהו כזה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לנו קשר משפחתי! אנחנו קשורות אחת לשניה בדם! |פקאצה| מוחעחעחע!
מ מרת מאיה New member 22/12/06 #18 יוו באמת בדם שנייה אני צריכה לחשוב >< אמא שלי בקשר דם איתי(נראה לי><) אמא שלי בקשר דם עם אבא שלה אבא שלה בקשר דם עם אח שלה [אחותה? לא יודעת ><] אח שלה בקשר דם עם הבת שלו והבת שלה [את] בקשר דם איתה [עם אמא שלך] יוווווווווווווו
יוו באמת בדם שנייה אני צריכה לחשוב >< אמא שלי בקשר דם איתי(נראה לי><) אמא שלי בקשר דם עם אבא שלה אבא שלה בקשר דם עם אח שלה [אחותה? לא יודעת ><] אח שלה בקשר דם עם הבת שלו והבת שלה [את] בקשר דם איתה [עם אמא שלך] יוווווווווווווו
S SRonush New member 22/12/06 #19 אפילו אני לא הבנתי, אבל אם את אומרת תני לי מסנ'ך. [או בשפה יומיומית, את המסנג'ר שלך><]. ויש לך עוד רוני להוסיף לרשימת הרוניות
אפילו אני לא הבנתי, אבל אם את אומרת תני לי מסנ'ך. [או בשפה יומיומית, את המסנג'ר שלך><]. ויש לך עוד רוני להוסיף לרשימת הרוניות
Y yaelala14 New member 22/12/06 #15 ../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהיי ברוכה הבאה אני יעל =] דרך אגב.. תתחדשי (למה שייגעצ לא בשירותרוםם.. :\ )
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהיי ברוכה הבאה אני יעל =] דרך אגב.. תתחדשי (למה שייגעצ לא בשירותרוםם.. :\ )
S SRonush New member 22/12/06 #16 הם היו אחרי הצהריים..שרו את אינטרקום.. זה היה ברדיו ובערוץ 23. אבל בתוכנית ב22 הם לא.. \: ותודהרבה לך, ולכולם גם
הם היו אחרי הצהריים..שרו את אינטרקום.. זה היה ברדיו ובערוץ 23. אבל בתוכנית ב22 הם לא.. \: ותודהרבה לך, ולכולם גם