חדשה

AnGi14

New member
היי גילי

אמ... אז אני בת 13 ואני רוכבת בבן שמן [כן אצל חגית ניצני] היא מדריכה מעולה לדעתי. אה...יש לי 6 סוסות 3 בוגרות ו3 סייחות אחת הסייחות לא של הסוסות שלי...[ספור ארוך] אמ...מה עוד אפשר לספר?? אני מראשון לציון וגם אני רוכבת דרסז' כמעט שנה ובכל שאר השנים רכבתי בשביל הכיף בשטחים... ספרי גם את על עצמך

נעם212

New member
פליפים XD XD

ואיי איזה כיף זה הפליפים האלו(מספרים) חחח קורע

ברוכה הבאה...!!

תהני בפורום..אני מתן בן 14 וחצי רוכב ווסטרן בחוות הרלב בכפר נטר אני מתאמן אצל פיני אביטל ויש לי סוסה שקוראים לה ליידי פולאירס ואני מתחרה בקאטינג..מקווה שתהני..

AnGi14

New member
היי מתן

אני רוכבת דרסז' בעיכרון ואני בת 13 ואני רוכבת בבן שמן אצל חגית ניצני ואני כבר עכשיו נהנית

שלום לך ../images/Emo13.gif

אני שיר, בת 14
רוכבת ווסטרן בחוות 'סוסים בכפר'
השתלבות נעימה ודוהרת במיוחד

MAYA 4827

New member
היי לך!!

מיה, רוכבת אינגליש בכ"ש המרחב הפתוח והמדריכה שלי היא גם חגית=] השתלבות והתמכרות נעימה

AnGi14

New member
היי מיה היי שיר

אני בת 13 ואני רוכבת בבן שמן כמעט שנה ויש לי סוסות... מיה,נכון שחגית מורה ממש טובה אבל לפעמים היא קשוחה כזו? חח

segev 007

New member
ברוכה הבאה../images/Emo8.gif

שלום אני שגב בן 14 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש השתלבות מהירה ספרי קצת על עצמך איזה סיגנון ריכב את רוכבת?

AnGi14

New member
היי שגב

אמ..אני רוכבת דרסז' ולפעמים יש לנו שיעורי קפיצות [אבל עוד לא גבוהות כי רק התחלנו] אני בת 13 מראשון לציון ואני רוכבת בבן-שמן... ויש לי 6 סוסות [3 בוגרות ו3 סייחות] ותודה על קבלת הפנים
ליאור.

../images/Emo12.gifראשון לציון ורוכבת בבן שמן../images/Emo35.gif

אהה וגם אני מראשון
ולא הצגתי את עצמי חח... אני ספיר בת 13 רוכבת דרסז'.. וכמובן שאין סוס או משו כזה

AnGi14

New member
היי ספיר

כה מראשון עד לבן שמן אבל זה שווה את זה ובגדול!
איפה את רוכבת?

הלוו=]]

אני ענבר:), רוכבת בחוות צח
ארבע שנים, ויש לי חצי פנסיון על וניצה
תהניי=]

למעלה