חדשה :]]]

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif מי ירד על מישהו? XDDDD

אני לא יודעת באופן אישי.. אבל אני יודעת מספיקXDDDDDD ובגיל 12 לא ידעתי שומדבר אמיתי על סקס! כאילו.... לא הייתי חסודה, לורד נו, אבל לא ידעתי מה זה סקס באמת.. כמו שאור אמרה ^__^

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo45.gifXD

תכלס, אני הייתי כל כך תמימה בגיל 12 בקושי ידעתי מזה נשיקה D:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח קפראליךXDD

לא, אני ידעתי... אבל לא ~באמת~ ^^ אני עדיין לא יודעת ~באמתבאמת~ XD

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifמקווה בשבילך שבקרוב ~באמתבאמת~

עברה כמעט שנה מאזזזזז.....

sweet shir

New member
חח אני לא מקווה, אני בת 14 וחצי. XD

ישלי עוד מספיק זמןP: אז אני מקווה שבשבילך כן! עם היזיזוש שלךXDDDD

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאת לא מבינה איזה חרמןן הוואאא!!!!! ^^

אני אספר לך במסנג'ר.. ובאמת אל תמהרי, תחכי לאחד D:

tzuf jones

New member
הווו , סופסוףף מישהיי שצודקתת פה :]

בואאא'נהה אתת מזה צודקתת ! תאמיני לי שאני יודעתת בדיוק את מה שהן [ הילדות בגיל 16,17 או וואט אבר ] יודעותת ! אוווווופפ הם חושבותת שאנחנו לא מבינותת כלוםם מהחיים שלנו :S זה הורררררגג אותיי ! כי אני יודעתת הרבההה הרבהה יותרר ממה שהן חושבותת שאני יודעתת :] להלהלהלה P:

tzuf jones

New member
ממ.. כתבתי ת'הודעה כתגובה להודעה של O0NoNi0O

אני עדיין לא יודעתת את השמותת של כולן פה :] להלהלההה P: סלחוו לי אני דיי חדשהה פה :)))))))))

sweet shir

New member
תאמינו לי שאתן לא חחחחחחחח

אתן חושבות שאתן יודעות, אבל אתן לא. ואני בת 14, ואני יודעת שאני לא יודעת הכל. ותאמיני לי, אני יודעת מספיק! (ויותר מכן, זה בטוח. אלא אם גם אתן קוראות NC-17 ורואות הכי גאים שיש. ^__^) אבל טוב, נמאס לי לחפור על הנושא חחחחחחחחחחח כמה שהנושא סקס טוב ומעניין נמאס לי. טהטה XD

PunK RocK 1o1

New member
את

עם כל הNC-17 וQAF נראה לי מבינה כבר יותר בסקס הומואי מאשר הטרו חחחחחחחחחחחחחח

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח לא~

קראתי גם ורוניקה/לוגן NC-17 (והרבהXD) וכתבתי לך באייסי מה עודXDDDDD

PunK RocK 1o1

New member
תסלחי לי

אבל כל ההארקו(ושאר אלו מהארי פוטר), QAF, הארי/דאגי שזה על הומואים דיי מנצח את VL חח

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהאמ. שאלה, שכנראה תוכיח שאני צודקת..

היית פעם במצב אינטימי עם בחור\בחורה (לא יודעת מה הנטיות שלך...:X) ? אני לא מדברת רק על סקס...כל מה שמסביב? בהתחשב בגיל שלך, אני מקווה בשבילך שלא היית. ואני כן. זה אומר שאני יודעת יותר ממך! לא מתלהבת או משהו כזה, איך שתיקחו את זה, סתם מוכיחה את הנקודה שלי!

butbut

New member
טוב בננות..נראה לי שצריך לסכם ת'חפירה הזאת..

פשוט מאוד בארץ שלנו לא ממש בעיה לדעת בגיל 7 מה זה סקס נקודה. וחוץ מזה...מה זה הדברים האלה שאתן קוראות?אני לא מבינה מה זה ה-C17 הזה..אתן מדברות בקודים><

PunK RocK 1o1

New member
לדעת

באמת באמת לא יודעים, אבל את לא יכולה להגיד שהילדות לא מתקצרת ומתבגרים מהר מדיי. לפני איזה 4 שנים ראיתי ילד בכיתה א' קופץ על ילד אחר מכיתה א' מאחורה ואומר לו שהוא יזיין אותו בתחת. בכיתה א' בכלל לא ידעתי שיש דבר כזה סקס><

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח אבל הם לא יודעים מה זה סקס, הם

פשוט שומעים את כל המבוגרים אומרים את זה, מבינים שזה קללה ואומרים את זה גםXD זה כמו שאח שלי בן 7 קורא לבנים אחרים שרמוטהXDDDDDD הוא לא מבין מה זה!! XD

The Psycho Girl

New member
ברוכה תהי ! ../images/Emo9.gif

אני אורלי עוד חודש וחצי 17 ( סוף סוף ) מאשדוד הפיב שלי הוא הארי כי הוא סקסי ברמות שאי אפשר לרשום כאן

למעלה