חדשה

MER7

New member
עידוד

שלום ענבל אנו הורים להראל בן חודשיים, אנו מטופלים אצל פורת ולמדן מירושלים אנשים מקסימים, ישנם שלושה אוטופדים בכירים בהדסה שמתמחים לנושא הק"פ (מסנובסקי, למדן, פורת) אחד משלושתם חייב להיחות נוכח בניתוח אז לגבי פרטי הייתי שוקל שוב. הראל עבר את הניתוח ב - 4.7.07 וביום שני הקרוב אנו מורידים את הגבס ועוברים לשלב הנעליים לדעתנו לא כואב לילד מאחר והוא נולד עם גבס מה שנקרא באותו יום עוד גובס , נכון שחם לו יותר, בברכה

inbal38

New member
לדעתי נפגשנו

פעם אחת בהדסה. יש לכם ילד גדול בשם אליחי או משהו דומה. פרופ' פורת הפגיש ביננו והראה לנו את ההתפתחות של התיקון אצל ילדכם. תקן אותי אם אני טועה. בכל אופן אני ממש אשמח לדעת מי ערך אצלכם את הניתוח ? פורת אמר לנו שיש סיכוי שיהיה לא מישהו מתמחה אבל רופא צעיר שולמד, ונכון שחייב לעמוד לידו מישהו בכיר, אבל לא בטוח שהבכיר יעשה את הניתוח. קצת קשה לי המחשבה על ניתוח ע"י מישהו לא בכיר. מי עשה אצלכם? איך היה הניתוח ? יש לכם טיפים ליום הניתוח ? אשמח מאוד לשמוע, ענבל.

11sarit

New member
ברוכים הבאים

היי ענבל נועם שלי בן 3 שבועות עברנו גבסים וניתוחון עכשיו אנחנן בשלב הנעלים קצת טיפים שעבדו איתנו 1. בזמן הגיבוס הייתי תמיד שמה לו מוצץ בפה ,בפעמים הראשונות הייתי טובלת את המוצץ במיץ ענבים - את הפטנט הזה למדתי בד"ר גונן שעשה לו ברית- . בזמן הגיבוס הייתי נעמדת מאחורי הראש של נועם מקרבת את הפנים שלי אליו ומלטפת לו את הלחיים ומדברת איתו בשקט שהכל בסדר ואמא ואבא כאן התחושה של הקרבה הזו עשתה לו טוב , הרגשתי שהבכי קצת נרגע , וגם כשהוא היה בוכה זה היה בכי אחר . 2. לגבי הגבסים , נועם שלי התרגל ,כי הוא לא מכיר משהו אחר , הייתי ממליצה לך לבדוק אם יודי אוכל טוב ,אולי הוא פשוט רעב כי זה לא הגיוני שזה מהגבסים , ביי שרית

פרלמנים

New member
בוקר אור שרית, תיקון טעות

1. נועם בן 3 חודשים, לא שלושה שבועות.התבלבלת
2. אולי יודי בוכה כי הוא תינוק? תינוקות בוכים מעוד כמה סיבות, לא רק מרעב.(חיתול רטוב, גזים, אי נוחות, פינוק) בנוסף, הגבסים באמת גורמים טי נוחות (בזמן הגיבוס) אז טבעי שיבכה , כולנו עברנו את זה. שבת שלום, ג'סיקה

זהבה29

New member
ענבל ברוכה הבאה.

אני זהבה אמא לשלושה שני גדולים:עשר ושבע וחצי ומעיין עם קלאב פוט בשתי הרגליים. ההערות לגבי הגבס באמת נפוצות ומעצבנות. אני לא רואה צורך לעשות את הניתוח פרטי. החלפת הגבסים היא קשה גם מעיין מאוד סבלה וצרחה,ימים קשים זה יעבור בע"ה. אני בעד הארכת חופשת הלידה בהצלחה זהבה.

למעלה