ברוכה הבאה
L LadySilkworm New member 16/9/07 #14 ברוכה הבאה [צונאמי? P:] [כן אני יודעת שזה רק כינוי P:] אני שירה:}
B blacknwhite New member 16/9/07 #15 שלום לך../images/Emo9.gif אני ענבר, 14 וחצי, כרגע כותבת לך בטכנולוגיה מתקדמת (NOT ) היישר מירושלים, יאס"א, חדר מחשבים קטן. תהני!
שלום לך../images/Emo9.gif אני ענבר, 14 וחצי, כרגע כותבת לך בטכנולוגיה מתקדמת (NOT ) היישר מירושלים, יאס"א, חדר מחשבים קטן. תהני!
L Lillith Dirge New member 16/9/07 #22 לילי/סי. חודש הבא 17 (חסר לכם ואני לא רואה שרשור בלונים!#@$@!#) שלומי -איפה שהקטיושות לא הקסאמים :]-
B Beyond The Veil New member 17/9/07 #33 ../images/Emo2.gif האם את מעזה לגנוב את זהותי?? חחחח לאלא, סתם, גם אני גל מפ"ת, אבל אני בת 16 עוד חודש ומשהו רק אז...בהצלחה בהשתלבות?
../images/Emo2.gif האם את מעזה לגנוב את זהותי?? חחחח לאלא, סתם, גם אני גל מפ"ת, אבל אני בת 16 עוד חודש ומשהו רק אז...בהצלחה בהשתלבות?
B Beyond The Veil New member 18/9/07 #40 האמת שכן, דיי ../images/Emo6.gif (אני לא יודעת אם היית צינית או לא, אז אממ....)
B Beyond The Veil New member 20/9/07 #42 הא, אוקי דוקי ../images/Emo9.gif אני בעייתית עם הבנת סרקזם כי אני בעלת אחד כזה, שבא לידי ביטוי בנקודה בסוף משפט לפעמים, לכן שאלתי
הא, אוקי דוקי ../images/Emo9.gif אני בעייתית עם הבנת סרקזם כי אני בעלת אחד כזה, שבא לידי ביטוי בנקודה בסוף משפט לפעמים, לכן שאלתי
B Beyond The Veil New member 18/9/07 #39 נופ, י"א... איפה את לומדת? אולי בסוף מסתבר שאני מכירה אותך בכלל ואז זה יהיה מצחיק