חדשה:]

sexit16

New member
חדשה:]

אני מאוד אוהבת את השירים של סאן אוף דורק הם שירים קלילים יפים ומקפיצים.. חברי הלהקה שם גם חתיכים אחד אחדד אבבל אאין לי מושג איך קוראים לכל אחד מהם.. מישהו בבקשה יכול לשים פה תמונה ושם של חברי הלהקהה.. :]] תודה מראש

McSon of Busted

New member
ברוכה הבאה

הנה לך תמונה עם השמות. *תורידי את דייב(הכי שמאלי) הוא עזב את הלהקה *הגילאים לא מעודכנים.

sexit16

New member
תודה:]וואי הם ממש חמודים..

ודייב במיוחד.. דווקא אותו הכי אהבתי מכולם הוא מצחיק:) אמרו למה הוא עזב את הלהקה?

McSon of Busted

New member
הוא פשוט שמוק.../images/Emo11.gif

מותר להגיד פה את המילה הזאת?
בכל מקרה, היה לו פרויקט צדדי (צ'ארלי סימפסון, מישהו?) והוא החליט לעזוב. בעיה שלו חע. אגב!! אם אני כבר בהודעה.... לדני הול יש להקה משלו
ובפעם השניה- צ'ארלי סימפסון, מישהו?!??! הלהקה נקראת defo, סה"כ שלחו לי את המייספייס שלהם אני לא יודעת יותר מדי..

sexit16

New member
כמה שאלות..

1)יש איזה שיר שדייב שר לבד? 2)מישהו יכול להעלות לפה את התמונה שהם הצטלמו עם כלבים...? 3)בן כמה דייב היום? 4)לאיזה פרויקט הוא עבר?הוא שר עכשיו שירים?כי לא הכי הבנתי חח חפרתי עליווו חח ישמח אאם תעענו לי

יש לי תשובות, אבל לא בטוח שכולן טובות.

3. דייב בן 22 כיום (או 23 או מתקרב לזה לפחות ><) 2. לא נראה לי שיש תמונה שהם הצטלמו עם כלבים.. אלה מקפליי. 1+4. בשירים של סוד הוא לא שר.. רק ג'יימס וסטיב שרים (עד כמה שידוע לי
) והפרוייקט זה להקה שהוא הקים.. ואם אני לא טועה אז הוא גם לא שר שם.. בשירים של סוד אפשר לפעמים לשמוע אותו צועק אבל תכלס הוא מנגן על באס.

rox love BSM

New member
זה לא אותו דבר...

כי צ'ארלי עזב שבאסטד היה בשיא... ואני חושבת שדייב עזב מסיבה מוצדקת ג'ימס בארה"ב הלהקה לא נפגשה כמעט שנה הם לא עובדים על שום דבר חדש.והוא סתם התבזבז. אותו דבר עם דני,הוא רוצה לקדם את עצמו. (זה לא מכוון אלייך פשוט לא ידעתי לאן לשרשר XD)

אוקיי אני ממש ממש מבולבלת

דייב עזב את הלהקה... את זה אני יודעת אז למה לעזעזל דני מופיע בתמונות במייספייס של הלהקה DEFO?!!??!?!!?

McSon of Busted

New member
זה בדיוק מה שכתבתי.

לדני יש פרויקט צדדי כזה, מסתבר, שקוראים לו defo ועוד פעם- צ'ארלי סימפסון, מישהו???

אולי זה לא נשמע נעים אבל זה מה שקורה

שלהקה נמצאת בהפסקה של שנה.. הם כנראה לא ידעו מה יהיה בהמשך ולבנתיים הקימו לעצמם להקה וכנראה סיפורו של צ'ארלי סימפסון תוקף את ג'יימס כל פעם מחדש

L D N

New member
הממ..

כל מה שיש לי להגיד זה שג'יימס, סטיב וכריס נאיביים ואדישים למצב. הם ראו מה קרה עם דייב, אז למה הם נותנים לזה לקרות שוב?! shame for them.

sexit16

New member
תודה:]]

יש אתר שיש שם את התרגומים של השירים של son of dork? תרגום לעברית? או שיש מצב שמישהו פה מתרגם לי כמה שירים שלהם?
בבקשה בבקשה בבקשה אני לא טובה באנגלית בכלל ואאין לי מושג מה הם שררים ואני מתה לדעעת:)

למעלה